Elhiszitek hogy Alekosz huncut taktikaval kiesni kuldte Olivert?
Figyelt kérdés
Veletlenul olvastam ma a Story-ban,hogy nagy sunyin intezte a dolgokat,ezzel megszabadulva legnagyobb rivalisatol.2011. febr. 25. 16:05
2/10 anonim válasza:
És te hiszel egy bulvárújságnak? Olivér maga akarta jelöltetni magát, Alekosz ellenezte is, sokáig gondolkozott rajta, hogy megtegye-e. Úgyhogy én nem hiszem el.
3/10 anonim válasza:
Ne higyj el mindent, amit egy bulvár újságban olvasol.
Nem hinném, hiszen amint előttem is írták, ő ellenezte is az egészet, és utána is kicsit odavolt, hogy mi lesz, ha nem jön vissza Oli. Semmi taktikázás nem volt abban, hiszen ő volt az egyetlen, akit igazán bírt.
4/10 anonim válasza:
nem hiszem el...inkább csak bécit akarta kipenderíteni mert egy utálatos gyerek és azt hitte hogy olivérrel majd sikerül eltávolítani
5/10 anonim válasza:
húha az Alek utálók kezdik a lejáratókampányt.
Alek nem olyan köcsög mint Béci hogy mindenáron akar nyerni, bárkin átgázolva.
6/10 anonim válasza:
valahogy el kell adni azt a szennylapot...
7/10 anonim válasza:
eggyáltalán nem és ez mindent elárul!
8/10 A kérdező kommentje:
En nem azt irtam hogy elhiszem,hisz azert tettem fel a kerdest,viszont szerintem szennylap olvasas es VV. nezes igen hasonlit,nem?
2011. febr. 25. 22:12
9/10 anonim válasza:
Kicsit sem hasonlít. Ezek a bulvárújságok tele vannak a sztárok, celebek álítólagos magánéletével, aminek a fele sem igaz. A vv pedig egyáltalán nem erről szól. Azért mert a szenny szót használják a vv-re is, attól még nem hasonlíthatók egymáshoz.
10/10 A kérdező kommentje:
Az a link nem pletyka lapbol van?Nem ismerem mert kulfoldon elek.
2011. febr. 26. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!