Szerintetek kit hív ki párbajozni az Ildikó?
őszintén ... szerintetek zsófi mivel jobb mint ildi ?
őt mégse bántja a fél ország neg nem röhögi az egész villa.
korábban évike sérelmezte, hogy mindenki utálja, aztán visszajött és ugyganúgy gonoszkodik ildivel, mint vele előtte a fél villa.
alekosz messze a legiskolázatalnabb, legszánalmasabb figura (bár kétségkívül nem uncsi, de az életben menekülnék előle..) sose votl nője és még ő is fikázza ildikót, hogy nem énekel vele. ildikó civilben azért sztem jóval többet ér és többre vitte, mint ő,,
első vagyok, bocs :
csak még annyit, hogy zsófit kicsit jobban birom ildinél, ildi ötször jobban néz ki mint zsófi
zsófi olyan, mint egy 12 éves lány ? v fiú ?
am. h egy falka kirekszt vkit, sztem az bitang nehéz helyzet, nm lehet kezelni - lásd : éva hisztijei, aki 28 éves létére se takarírani, se mosogatni nem tud.
de tény, tízszer érdekesebb, mint a két leányzó.
nem mondom,hogy Zsófi jobb mint az Ildi,azért gondolom,hogy választaná,mert mással nincs nagyon esélye..
amúgy meg Évát egy lusta dögnek gondolom,aki csak kiszolgáltatja magát,bírtam mikor bementek a szakácsok és ő kisántikált,akkor kelt föl,azok mg:ki ez?itt lakik ős is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!