Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek Keresztes...

Mi a véleményetek Keresztes Ildikó sírásáról a végén?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon emberi volt, csak egy a gond: nem halt meg senki (hála Istennek), nem történt visszavonhatatlan tragédia, azért az ilyen kiborulásokat eltúlzottnak érzem. De persze valahol megértem, hiszen érzelmes nő.
2011. okt. 22. 22:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Színésznő, ezért fizetik.
2011. okt. 22. 22:45
 2/17 anonim válasza:
100%
Kicsit "túljátszotta" a szerepét. Mióta ismeri a 2 fiút, 1-2 hónapja?! Persze-persze a szívéhez nőttek...
2011. okt. 22. 22:49
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
sztem is túlzás volt... mellesleg a tomi nem hiszem hogy megnyerte volna... az meg hogy most vagy pár adás mulva esik ki nem változtat semmin
2011. okt. 22. 22:51
 4/17 anonim ***** válasza:
65%

Van, aki ilyen síros, na... Én is az vagyok. Tegnap zokogtam, mikor Attilához( VV) bement a kiskutyája, pedig nem vagyok egy Attila fan, sem egy VV őrült, de annyira megható volt. Ma is sírtam, mikor kivitték Zizikét.

Tavaly is zokogtam, mikor kiesett Veca.

Van, hogy megkívánok valamit és elkezdek sírni érte:)

Vannak ilyenek, én megértem.

2011. okt. 22. 23:48
 5/17 anonim ***** válasza:
65%

Röhögtem rajta.

Egyébként a kiesett rácnak jó a hangszíne,de képzetlen énekes.

2011. okt. 23. 00:43
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
nevetséges volt
2011. okt. 23. 08:05
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
mar tavaly is tulzonak tartottam a hisztijeit,amugy meg tudhtana h a 3-bol min. 1 ha megnyeri az ovei kozul. a masik meg minek neki mindig a fiu csapatokat adni????
2011. okt. 23. 11:13
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Valóban túllihegte, de képzeljétek a helyébe magatokat. Mind a három versenyzője ott állt egyszerre a kiesés szélén. Mentorként ez egy tragédia, ami az ő munkáját minősíti. Tudom, hogy nem ennyire vérre menő a játék, de azért nagyon ciki. Csak egy nyerheti meg a versenyt, de számára ezek a pillanatok sokkolóak voltak. Egyébként az az érdekes, hogy mindkét párbajozó fiúja hatalmasat énekelt. Miért nem lehetett ez a versenyszámuk?
2011. okt. 23. 11:35
 9/17 anonim ***** válasza:
70%

"Mentorként ez egy tragédia"

Jesszus,miről beszéltek? Megy a füles: Ildi sírni kéne a nézettségért és a magasabb fizetésért. Ennyi. Senkit nem érdekelnek az énekesek.

2011. okt. 23. 11:59
 10/17 anonim ***** válasza:
55%
Ripacs drámakirálynő. Persze Freddy már rég megmondta: A show-nak (valahogy) mennie kell.
2011. okt. 23. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!