Mi a véleményetek Keresztes Ildikó sírásáról a végén?
Egy. Az vesse Ildikóra az első követ, aki még nem sírt semmin.
Kettő. Honnan tudjátok, hogy mit érez?
Három. Az, hogy mind a 3 mentoráltja ott állt, nem minősíti. Hiszen a szavazatokat NEM a továbbjutás sorrendjáben olvassák fel. Gergő akár az első is lehetett szombaton, húzni akarták az ideget.
Négy. Ahogy ő mondta, üljetek a helyébe. Nem kell nézni, ha nem tetszik...
Öt. Bocsi, csak idegesít az, hogy mindenhol bántják. Miért? Miért jó az embereknek, ha valakin elkezdenek lovagolni és nem hagyják abba?
Sírt????? És a könnyeit hová tüntette???!!!!
Ez műbömbölés volt, nagy színjáték nem sírás!
Csak a rosszindulat...tudjátok vannak olyan emberek, akik ha megismernek valakit/valakiket, akkor nagyon hamar a szívéhez tudnak nőni...és Ildi is ilyen, meg például én is. ő egy nagyon érzékeny nő, nem kell cikizni, meg szivatni. ha meg nemtetszik hogy ő ilyen akkor ne nézd a műsort, vagy ha már nézed is akkor legalább fogd be, és nem kell itt posztolgatni róla. higgyétek el senkit nem érdekel ez a fajta megnyilvánulás, esetleg a hasonló primitív embertársaitokat.(ezt nem arra értem hogy nem lehet elmondani a véleményeteket...el lehet mondani, le lehet írni...lehet negatív is, persze. csak ha már leírod akkor kicsit kultúráltabb verzióban:)) és ha sírt akkor mivan? honnan tudod hogy őt hogy érintette a dolog? lehet hogy kicsit érzékenyebb volt aznap vagy én nemtudom.
kérdező ezzt nem rád értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!