Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek Keresztes...

Mi a véleményetek Keresztes Ildikó sírásáról a végén?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon emberi volt, csak egy a gond: nem halt meg senki (hála Istennek), nem történt visszavonhatatlan tragédia, azért az ilyen kiborulásokat eltúlzottnak érzem. De persze valahol megértem, hiszen érzelmes nő.
2011. okt. 22. 22:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szánalom az a nő hogy megjátszotta magát..Továbbjuttatott egy nyekergő hangú egeret..nem tudom mi lenne Lílszíkével ha eléraknának egy magyar dalt.Mert hogy nem tudná elénekelni az holtbiztos..
2011. okt. 23. 15:16
 12/17 anonim ***** válasza:
22%
Észrevettétek már, hogy mennyire rosszindulatúak vagytok?
2011. okt. 23. 15:21
 13/17 anonim válasza:
82%

Egy. Az vesse Ildikóra az első követ, aki még nem sírt semmin.

Kettő. Honnan tudjátok, hogy mit érez?

Három. Az, hogy mind a 3 mentoráltja ott állt, nem minősíti. Hiszen a szavazatokat NEM a továbbjutás sorrendjáben olvassák fel. Gergő akár az első is lehetett szombaton, húzni akarták az ideget.

Négy. Ahogy ő mondta, üljetek a helyébe. Nem kell nézni, ha nem tetszik...

Öt. Bocsi, csak idegesít az, hogy mindenhol bántják. Miért? Miért jó az embereknek, ha valakin elkezdenek lovagolni és nem hagyják abba?

2011. okt. 24. 23:34
 14/17 anonim válasza:
41%

Sírt????? És a könnyeit hová tüntette???!!!!

Ez műbömbölés volt, nagy színjáték nem sírás!

2011. okt. 25. 18:28
 15/17 anonim ***** válasza:
ADOM az utolsó választ..:DDDD Nem hiába járt színészetire ez a nő sem.
2011. okt. 29. 12:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Csak a rosszindulat...tudjátok vannak olyan emberek, akik ha megismernek valakit/valakiket, akkor nagyon hamar a szívéhez tudnak nőni...és Ildi is ilyen, meg például én is. ő egy nagyon érzékeny nő, nem kell cikizni, meg szivatni. ha meg nemtetszik hogy ő ilyen akkor ne nézd a műsort, vagy ha már nézed is akkor legalább fogd be, és nem kell itt posztolgatni róla. higgyétek el senkit nem érdekel ez a fajta megnyilvánulás, esetleg a hasonló primitív embertársaitokat.(ezt nem arra értem hogy nem lehet elmondani a véleményeteket...el lehet mondani, le lehet írni...lehet negatív is, persze. csak ha már leírod akkor kicsit kultúráltabb verzióban:)) és ha sírt akkor mivan? honnan tudod hogy őt hogy érintette a dolog? lehet hogy kicsit érzékenyebb volt aznap vagy én nemtudom.

kérdező ezzt nem rád értem

2011. nov. 8. 19:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Ildi a legjobb mentor:) nagyon szeretem:) ő mindig nagyon jó dalokat választ a fiúknak..nade a többi mentor..valahogy sosem tudják eltalálni a nyerő számot :D meg szerintem nem is foglalkoznak velük annyit mint Ildi :)
2011. nov. 8. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!