Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek Keresztes...

Mi a véleményetek Keresztes Ildikó összeomlásáról az élőshowban?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy Ildikó nagyon érzékeny nő, de most megint elveszítette az önkontrollját! A sírás oké részemről, hiszen nehéz helyzetben volt, de a sírógörccsel bebizonyította, hogy alkalmatlan a mentor posztra. Lássuk be, ezt egyik férfi mentor sem így reagálta volna le!Volt olyan versenyző, akit azért nem szavaztak be, mert labilis lelkiállapotúnak bélyegezték, és nem tartották alkalmasnak az esetleges terhek elviselésére! A mentorokra ez nem vonatkozik?

Szerintem erre még egyik amerikai X Factorban sem volt példa!Ti mit gondoltok?

2011. okt. 24. 09:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz mint neked.
2011. okt. 24. 09:25
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Én megértem őt, ő is csak ember, és ez egy szörnyű, nehéz helyzet volt!!!

Én nagyon sajnáltam!

2011. okt. 24. 09:33
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Az a véleményem,hogy a mentoroknak megvan adva hogy viselkedjenek.

Kell lenni egy olyan mentornak aki túlérzékeny,aki a szívével gondolkodik(Keresztes Ildikó szerepe)

Kell lenni egy olyannak aki jó fej,akit mindenki kedvel(Geszti)

Kell lenni egy olyannak aki állandóan ellenkezik,még akkor is ha mindenki egyetért..Ő az aki a kákán is csomót keres(Nagy Fero)

És van olyan mnentor aki túl komoly,aki szakmai szemmel nézi a dolgokat,aki túl érzéketlennek tűnik(Malek)

Külföldi X.faktorban is így van,csak ők természetesebben csinálják a dolgokat...Mivel az X faktor nem magyar show,így a szabályokat alkalmazniuk kell..

2011. okt. 24. 09:35
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Legalább látszott, hogy ő nem csak mentor, hanem érző ember is.
2011. okt. 24. 10:03
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

az, hogy cirkusz kell a népnek. így komolyabban veszi az egészet, mert azt hiszi itt magasröptű dolgokat lát, elvégre mennyi érzelem van a szereplőkben.

volt egy cikk az indexen, hogy minden továbbjutó bőgött amikor beszavazták. eddig nem volt ez divat, pedig volt már pár ilyen tehetségkutató... milyen érdekes.

2011. okt. 24. 10:12
 6/10 anonim ***** válasza:
De az is biztos, hogy Geszti Péter csak a show kedvéért szavazott úgy, hogy nem dőlt el már ott, na meg az Ildikónak megadja a nézőkre-bízom-a-döntést lehetőségét.
2011. okt. 24. 11:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ha lett volna Gesztiben egy kis jóérzés, akkor eldönti ő, hogy ne hozza ilyen helyzetbe Ildit.
2011. okt. 24. 14:03
 8/10 anonim ***** válasza:
49%

Egyszerűen elkerülhette volna a drámát, hogy borítékot nyittat.

Ettől függetlenül jól döntött.

2011. okt. 24. 14:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én meg azt mondom, hogy láttam már Keresztes Ildikót igazán sírni, de az nem ilyen volt. Pl többször volt már amikor egy-egy versenyző gyönyörűen elénekelt egy Cserháti Zsuzsa dalt és a Keresztesnek patakokban csorogtak a könnyei. Na az igazi és őszinte sírás volt. A szombati show-n láttatok egyetlen könnyet is csorogni? Pedig szerintem egy ember sem sír könnyek nélkül. Vagy mégis?

Nem állítom, hogy nem sajnálta a kieső versenyzőjét, de ez a sírás szerintem direkt el lett túlozva. Csak azért, hogy a hétfői fókusz majd arról szóljon, hogy mekkora dráma volt a szombati x-faktorban.

2011. okt. 24. 15:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Üzenem Keresztes Ildikónak innen hogy szombaton szívesen odaülök a helyére azt amit ő csinál azt én is tudom.
2011. okt. 24. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!