Tegnap este Keresztes Ildikó ha nem tudott dönteni, akkor miért nem bízta a döntést a nézőkre?
Figyelt kérdés
szép egy mentor, saját döntésével hazaküldte a mentoráltját...2011. okt. 23. 15:14
1/6 A kérdező kommentje:
tudom, h a boríték sem jelenetette volna 100%ban biztosan h Tomi megy tovább, de meg merem kockáztatni!
youtube-on ha megnézitek, tomit kb 10ből 9en szeretik, lil c-t meg jó ha ketten...
2011. okt. 23. 15:16
2/6 anonim válasza:
ez volt a szerepe.. el kellett játszania az érzelgős nőcskét, elő kellett adnia egy drámát.. különben meg meg is mondta, hogy Lil C-nek van nagyobb esélye arra, hogy celeb legyen: táncos, emellett olyan celebarca van... meg inkább azt akarom mondani, hogy Keresztespók halványan megsúgta, hogy hiába minden,, nincs nézői szavazat, a szerkesztők eldöntötték, hogy Lil C megy tovább.. akiből a nagyobb reklámot tudják csinálni, aki a legtöbb profitot hozza.. mint pl. az ikrek.. szar hangjuk van, de jól néznek ki és reklámozzák a klubot...
3/6 anonim válasza:
pontosan. a lil c amikor 6 közül 3 jutott tovább, már ott nem volt a legjobb 4-ben sem, de hát ő úgy néz ki, mint egy sztár. ráadásul mint egy amerikai sztár, éljen a pozitív diszkrimináció.
a bőgés meg a show része, hogy a néző komolyabban vegye a műsort.
4/6 A kérdező kommentje:
hát igen, pozitív lehet a diszkrimináció...
2011. okt. 24. 17:29
5/6 mus musculus válasza:
Látjátok, bennem is ugyanez merült fel. Az a rusnya némber megjátszotta a fájdalmat, de végül érdekes módon mégis ment neki a döntés. Mondjuk lehet, hogy részben a Barna Gergő kiesése óta bennem fortyogó keserűség mondatja ezt velem (én simán őt vittem volna az élő show-ba Lil C helyett, mert lehet, hogy nem egy sukárcsávó és nem tipikus amcsi sztáralkat, de a hangja szerintem jobb és különlegesebb), de akkor is felháborító ez az adásról adásra benyomott agonizálással fűszerezett műbalhé.
6/6 anonim válasza:
mert őt eselyesebbnek érzni hogy esetleg megynyeri vagy eljut a döntőig:) talán ő egy "kicsit" jobban ért ehez mint ti nemgondoljátok? :) ő így döntött. pont:D még jó hogy nem nektek kellett döntenetek..szegénykéim..-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!