Emlékeztek még az Éjjel-nappal Budapest egyik részére?
Figyelt kérdés
Régebben nem láttam, de mostanában nézem az ismétlést.
Valaki emlékszik rá, hogy Dani és Gréti kibékülnek-e? Roland le fog bukni?
(Roland durván leitatta Danit, lefizetett egy csajt, hogy feküdjön Dani mellé az ágyba és ez kiderült.)
nov. 28. 13:47
51/154 A kérdező kommentje:
Ez volt ekkora szám, hogy ezt a pár mondatot elgagyogta a rádióban?
Kb. mint Alexa 1 db zenéje, amit már századjára ad elő különböző helyeken. Röhej.
dec. 14. 23:26
52/154 A kérdező kommentje:
Paula haja, istenem 🤣
dec. 14. 23:37
53/154 anonim válasza:
Az volt a baj, hogy Dzsó már előbb, többször is figyelmeztette. TE mit szólnál, ha veled is ezt tenné a barátnőd?!
54/154 A kérdező kommentje:
Na Danika mehet a büdös francba! Ekkora tetű gyökeret!
dec. 15. 22:59
55/154 A kérdező kommentje:
Joe puncsol Barbinak…
dec. 15. 23:11
56/154 anonim válasza:
Barbi elment Franciaországba, kész, vége. Csinál ott nagy karriert, mint fodrász, közben az anyja a kicsit dédelgeti. Ostoba nőszemélyek. A Lali meg emeletes lúzer, olyan jót nevettem. A csodaszere nem működött!
57/154 A kérdező kommentje:
A Lalis részeknél oda sem figyeltem, iszonyú unalmas.
dec. 16. 23:29
58/154 A kérdező kommentje:
Remélem ma leég a hajó végre 😅
dec. 16. 23:30
60/154 A kérdező kommentje:
Visszatért a nyávogógép 🥴
dec. 16. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!