Biztosan emlékeztek rá, volt régebben a HOTEL nevezetű társasjáték, nagyon nehezen tudom beszerezni, valaki esetleg látta Budapesti boltokban, vagy ha a netről is megrendelhető lenne, az is nagy segítség nekem?
Figyelt kérdés
Ha valaki tudna nekem ebben segíteni, azt nagyon megköszönném!2011. nov. 28. 06:51
1/8 anonim válasza:
Minden nagyobb játékboltban látom.
2/8 anonim válasza:
Ma megyek az egyik nagykerbe, ha látom majd írok ide.
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
Akkor talán a Gulliver-ben is kapható?
2011. nov. 28. 08:02
4/8 anonim válasza:
Egyik kedvenc társasjátékom volt anno. A Tescoban láttam egyik nap a játék részen. Sajna elég drágák mostanság ezek a játékok:/
5/8 anonim válasza:
Na, voltam ma a Gulliverben az M3 mellett. Nem láttam Hotel társasjátékot.
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, hogy megnézted nekem, köszönöm szépen!
2011. nov. 28. 20:53
8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon nehezen sikerült megszereznem, bevásárlóközpontokban nem volt, a neten sehol nem volt kapható.
Végül tegnap este a vaterára valaki feltette, gyorsan meg is vettem!:-)
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2011. dec. 3. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!