Emlékeztek még az Éjjel-nappal Budapest egyik részére?
Figyelt kérdés
Régebben nem láttam, de mostanában nézem az ismétlést.
Valaki emlékszik rá, hogy Dani és Gréti kibékülnek-e? Roland le fog bukni?
(Roland durván leitatta Danit, lefizetett egy csajt, hogy feküdjön Dani mellé az ágyba és ez kiderült.)
nov. 28. 13:47
21/154 A kérdező kommentje:
Istenem de csúnya ez az Evelin 🤣
dec. 4. 00:28
22/154 anonim válasza:
Ez az "Evelin" a Baukó Éva, ebből is sejtheted, mifajta.
23/154 A kérdező kommentje:
Baukó Éva nem a Való Világban szerepelt?
Grétinek kriminális a mű frufruja 😆
dec. 6. 21:00
24/154 anonim válasza:
Ebben is szerepelt, ugyanolyan arrogáns, saját magát játssza. EZ az Evelin semmivel sem jobb nála. Gréti meg hülye, ha ugrik a Rolandnak és ott marad a bárban. Bécy majd kihasználja, a Roland meg mindenáron szét akarja szedni őket. Én elmennék a helyében Hawaira.
25/154 A kérdező kommentje:
Hehe, Roland megint pofára esett. Bori meg hogy csaholt utána 🙄
Azt nem tudom, hogy a hajó már leégett? A mostani részben nem voltak még Kareszék.
dec. 6. 23:31
26/154 anonim válasza:
Úgy emlékszem, hogy nem fogadta vissza Barbit és az elment külföldre, ott szülte meg a gyereket. Átvariálták, ezt gyanitottam, úgy néz ki.
27/154 A kérdező kommentje:
Igen, Joe és Barbi kibékültek.
Barbi meg az anyja hogy fújnak a Zoéra 🤣
dec. 7. 00:00
28/154 anonim válasza:
Csodálkozol? Mint egy modellcsaj, olyan.
29/154 A kérdező kommentje:
Kiköpött mása az egyik régi szereplőnek, talán Zsófi volt a neve?
dec. 7. 23:18
30/154 anonim válasza:
De az a Zsófi nagyon buta volt, tipikus elkényeztett kisasszony, aki csak az álmait kergeti, a végén pórul jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!