Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Emlékeztek még az Éjjel-nappal...

Emlékeztek még az Éjjel-nappal Budapest egyik részére?

Figyelt kérdés

Régebben nem láttam, de mostanában nézem az ismétlést.

Valaki emlékszik rá, hogy Dani és Gréti kibékülnek-e? Roland le fog bukni?

(Roland durván leitatta Danit, lefizetett egy csajt, hogy feküdjön Dani mellé az ágyba és ez kiderült.)

nov. 28. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/152 A kérdező kommentje:
Na megtaláltam neten, Gréti és Dani ki fognak békülni, Roland lebukik. Hurrá! 😁
nov. 28. 15:48
 2/152 anonim ***** válasza:
Ez a sorozat érzéseim szerint nem egészen azonos a régivel, változtattak rajta. Például a Bori és a Roland utálja egymást, hogy lett ebből házasság? Na és mi lesz ebből a Dzso és Barbiból? Eladja Dzsonak a gyereket, amit ki tudja, ki csinált? Úgy emlékszem, elment külföldre, nem?
nov. 28. 23:05
 3/152 A kérdező kommentje:

Nem néztem elejétől az ismétlést, de jelenleg Bori szerelmes Rolandba, Roland meg mindenárin Grétit akarja.

Nemrég Joe és Barbi örökbefogadta Ramóna babáját, de végül a lány megszerette a gyereket és elvitte magával.

nov. 28. 23:26
 4/152 anonim ***** válasza:
És Barbi elment egy bárba és leitta magát bánatában, végül a wc-ben csalta meg Dzsót egy idegen férfival. És ettől lett terhes...
nov. 29. 22:24
 5/152 A kérdező kommentje:
Barbi terhes?
nov. 29. 22:27
 6/152 A kérdező kommentje:
Ez mikor fog kiderülni?
nov. 29. 22:28
 7/152 anonim ***** válasza:
Gondolom, ma vagy valamelyik nap. Dzsó nem hiszi el, tesztet csináltat, kiderül, hogy nem ő az apa. Barbi megsértődik és elmenekül Franciaorzágba, ott van eg rokona, ott szüli meg a gyereket. Magunk közt elég buta liba ez a Barbi, olyan buta, mint az anyja.
nov. 29. 22:33
 8/152 A kérdező kommentje:

Á, értem.

Hát Barbi és az anyja nekem sem a kedvenceim 😄

De végre lebukott a

Roland, gusztustalan, dagadt orángután.

nov. 29. 22:46
 9/152 A kérdező kommentje:

Paula eddig sem volt egy szépség, de most…

Mint egy elhízott Marilyn Manson 😂

nov. 29. 23:07
 10/152 anonim ***** válasza:
Amikor a Borit leleplezte, közvetlenül a szex után, azt hittem, felrobbanok. Hogy kapna sztókot az ilyen féreg, mint ez a Roland! Nagyképű és mindenkinél okosabbnak hiszi magát! Paula olyan, mint egy bálna, egyáltalán nem szép. De úgyis vége, mert csődbe megy a Frufru.
nov. 30. 22:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!