Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Emlékeztek még az Éjjel-nappal...

Emlékeztek még az Éjjel-nappal Budapest egyik részére?

Figyelt kérdés

Régebben nem láttam, de mostanában nézem az ismétlést.

Valaki emlékszik rá, hogy Dani és Gréti kibékülnek-e? Roland le fog bukni?

(Roland durván leitatta Danit, lefizetett egy csajt, hogy feküdjön Dani mellé az ágyba és ez kiderült.)

nov. 28. 13:47
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/160 anonim válasza:
Zoét nagyon sajnálom 😣
jan. 10. 23:54
 152/160 anonim ***** válasza:

A kis beteg ma nagyon nyűgös volt, hőemelkedése is volt, köhög és hurutos, de már sokat javult. Két mese nem volt elég neki. DE most alszik.

Ez a Karesz őrült, el fogja vesziteni végleg a Mesit. A Gábor pedig hisz az Ildikó kigyónyelvének, jó kis lúzer.

jan. 11. 23:40
 153/160 anonim válasza:

Tamás meg a gyerekszoba, jajj 😃 Szofi helyében én is menekülnék.

Karesz meg Milán egyszerűen hányinger, utálom őket.

Remélem Emese lelép a rendőr sráccal.

jan. 12. 18:54
 154/160 anonim válasza:
Zoé már megint elment az undorító Gáborhoz :(
jan. 12. 19:16
 155/160 anonim ***** válasza:

A gyerek jobban van, de nem akar aludni, az ölemben ül és a maciját öleli. Két hét a gyógyulás, mondta az orvos, mert ma felhivtam. Még tart a szabadság, de meddig? A főnök ideges.

A Gábor úgyis egyedül marad a végén, ilyen viselkedéssel nem is csoda. Az ilyen nem érdemel semmilyen barátnőt. Maja meg elment Kanadába, az apjához.

jan. 12. 20:52
 156/160 anonim válasza:
Gyerek témában nem vagyok kompetens 😃 De annak örülök, hogy jobban van. Hány éves? Miért nem akar aludni?
jan. 12. 22:49
 157/160 anonim válasza:

Ez az új kiscsaj a hajón annyira jelentéktelen.

Borflakes, mennyire beteg már 🤮

jan. 12. 22:51
 158/160 anonim válasza:
Szerintem Borisnak nem áll jól ez az anyáskodó tyúkanyó szerep.
jan. 12. 23:01
 159/160 anonim ***** válasza:

Négy éves és imádja a macit, csak akkor tudok tévézni, ha alszik, most még egy kicsit beteg. Hurutos és köhög.

Na szóval az a fura, hogy jól elbántak a hentesek azzal a két futtatóval! Ahogy bevonultak, már menekülni akartak. DE mi a baja Karesznak? A Dzsó pedig szakitott a Tamarával.

jan. 13. 23:57
 160/160 anonim válasza:

Rám a kiskutyám ugrál, de ha úgy van őt a helyére küldöm és csendben van 😆

A két göri milyen aranyos. Igazából mostanában nem túl érdekfeszítő a sorozat, még a Barátok közt is izgalmasabb.

jan. 14. 00:03
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!