Emlékeztek még az Éjjel-nappal Budapest egyik részére?
Figyelt kérdés
Régebben nem láttam, de mostanában nézem az ismétlést.
Valaki emlékszik rá, hogy Dani és Gréti kibékülnek-e? Roland le fog bukni?
(Roland durván leitatta Danit, lefizetett egy csajt, hogy feküdjön Dani mellé az ágyba és ez kiderült.)
nov. 28. 13:47
131/158 anonim válasza:
Igen, de nemcsak azt, a lakást is, de itt meglátja a többi lakó és feljelentik, mire villámgyorsan eltűnik Franciaországban. DE megtalálják és ekkor kiderül, hogy Barbi semmiről nem tudott! Ithon bíróság elé állítják és becsukják. De Dzsónak elege van és elbújik vidéken, vissza se akar többé jönni. A többiek szétszélednek.
134/158 anonim válasza:
Joe miért nem adta oda a pénztárcát a rendőröknek? Bizonyíték lehetett volna.
135/158 anonim válasza:
Na erre nem számítottam, Ildikó bevalotta mit csinált.
136/158 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok Dani mit fog művelni. Tiszta idegbeteg.
137/158 anonim válasza:
Elnézésedet kérem, de a gyerek beteg, el kellett vinni tegnap este a váci ügyeletre, nem is mondom tovább. Aki ezt kitalálta, soha nem volt gyereke! Majd később jelentkezem.
139/158 anonim válasza:
Szövődmény, infleuenza, de lehet, hogy tüdőgyuszi. Ha nem megy le a láza, be kell vinni a Heim Pál korházba.
140/158 anonim válasza:
Sajnálom 😪 Itthon nálunk mi az ünnepek alatt voltunk betegek, mostohaapám tüdőgyulladás, én meg anyum megúsztuk egy erősebb megfázással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!