Emlékeztek még az Éjjel-nappal Budapest egyik részére?
Figyelt kérdés
Régebben nem láttam, de mostanában nézem az ismétlést.
Valaki emlékszik rá, hogy Dani és Gréti kibékülnek-e? Roland le fog bukni?
(Roland durván leitatta Danit, lefizetett egy csajt, hogy feküdjön Dani mellé az ágyba és ez kiderült.)
nov. 28. 13:47
121/158 anonim válasza:
Talán azért, mert a szexjelenetek egyre meredekebbek lesznek. De ez a Pokoli rokonok se akármi, persze az életből ellesve. Ez a kényes anya-lánya páros jól póruljárt azzal az elhanyagolt öreg házzal, ahol mindenből dől a por. Az a lelkes polgármester meg rá fog jönni, hogy nincs pénz az akkugyárakból, csak a fideszes okigarcháknak. NEKI NEM! A falunak mégúgy sem.
122/158 anonim válasza:
Evelin de bamba, ott maradt a bőröndje.
123/158 anonim válasza:
Nem mer visszamenni, mert a tulajdonos követelné a pénzét. De a Dzsó adott nekik pénzt, hogy keressenek szállást, Evelin neki se kellett.
124/158 anonim válasza:
Emese miért csak írásban kommunikál?
126/158 anonim válasza:
Tamara érdekes. Én nem tudnám jól érezni magam egy olyan pasival, aki előző nap mélyen hallgatott, mikor arról kérdezték szereti-e még a volt feleségét.
És ahogy kiosztotta Tamarát, hogy akkor menjen ha akar… Na azt sem bocsátottam volna meg csak úgy.
127/158 anonim válasza:
Pfú az Ildikó 🤣
Joe pipogya volt, a helyében be sem engedtem volna.
128/158 anonim válasza:
Az Ildikónak nyugodtan a szemébe mondhatta volna, hogy mit csinált azzal a guruval! Én se engedtem volna be, egy ostoba, rosszindulatú nőszemély, akit csak utálni lehet. A Barbi ugyanolyan ostoba, de az anyja tartja távol a Dzsótól, mert valami pénzes franciával megismerkedett. Aztán az meg kirabolja. A Tamara anyja meg a másik hárpia.
129/158 anonim válasza:
A Tamara anyja biztos szereti a fiatalabb fiúkákat 😵💫 Azt hittem Lalira ráugrik.
Lúzer Milán hogy járt 😂
130/158 anonim válasza:
Nem hiszem el, az az idióta vén picsa felgyújtja a műhelyt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!