A kérdésem azokhoz szól, mostanában szereztek B kategóriás (nem hivatásos) jogsit Budapesten, le tudnátok írni, hány hónapba telt a vezetés része és hány órát vettetek a sikeres forgalmi vizsgáig, ha még emlékeztek erre?
Ha a km-hez esélytelen az óra, menekülj, tipik az az autósiskola, ami nem visz el vidékre, aztán csodálkozunk, hogy 70-es és 90-es táblánál is csak 60-nal mer menni a friss jogsis. Budapesten kívül más megyében ilyen nincs.
A 7-es kezdés attól függ, dupla órákat nyomsz-e le. 7-kor élénkül a forgalom, 8-10 és 16-18 között brutál a fővárosban, persze a tanulókat nem a nagykörútra meg a Hungáriára viszik. Amúgy ez pont mindegy, amint a kezedben a jogsid, Európában bárhol bármikor vezethetsz, szóval nem árt, ha nem kertvárosi utcákban zajlik minden óra nulla forgalommal, meg nem csak szép, napos időben.
Nekem nagyjából 35 óra volt, de én Szentendrén csináltam, úgy hogy kevés vlt a dugó. Az hogy így hány hét alatt van meg az attól függ mennyit veszel egy héten. Az oktatók azt mondják, hogy általában az elvárt órák megduplázásával valószínű átmenni a forgalmi vizsgán. De ezt persze embere válogatja. Budapesten tényleg nehezebb a dugók miatt.
Azt javaslom, ha van rá módy akkor az alapokat próbáld megtanulni szüleid/ismerőseid kocsiján. Természetesen forgalomtól elzárt területen (ugyanis így nem csinálasz semmi jogszabályba ütközőt). Ha megtanulsz parkolni, minden módon, megfordúlni, elindúlni, megállni. Akkor lényegesen lerövidítheted a vett óráid számát, és gyorsabban meglesznek a kilométerek is, hiszen a kezdetekben vezet az ember a legkevesebb kilométert.
Sok sikert a vezetéshez!
Ha van valami további kérdésed nyugodtan írjál privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!