Kérdező! Én nagyon is jól ismerem Takács Nikolas ex barátnőjét, tehát biztosan állíthatom, hogy nem meleg. A vitának ezzel véget is vetek!
(Gondolom lesz aki még így is hitetlenkedik, lényeg, hogy én tudom az igazat, és ezt megosztottam veletek is)
2011. febr. 19. 23:44
52/68 anonim válasza:
55%-os egy igazi seggarc!
2011. febr. 20. 00:07
53/68 anonim válasza:
17:17 basszus te nagyon rápörögtél a témára.Nagyon véded a Nikolast.Szerintem kajak te vagy maga a Nikolas.haha vicces.amúgy meg tök szánalmasak vagytok,h ezen a témán ugráltok.pff
2011. febr. 21. 18:32
54/68 anonim válasza:
Mi vagyunk szánalmasak, mert ezen a témán ugrálunk, de neked van a legtöbb bejegyzésed ebben a témában :D
17:17 értelmes választ ír, amire nem tudsz máshogy válaszolni, csak sértegetően. Na innentől nem kérdés, hogy ki a szánalom.
Szóval én aztán joggal röhög azon a sok hülyeségen amit írsz, mert jól ismerem a történetet :P
2011. febr. 21. 19:11
55/68 anonim válasza:
Aki még kételkedik nézze meg! Nikolas NEM meleg, de nem érte váratlanul, hogy egyesek ezt fogják pletykálni róla! Téma lezárva!!
Meleg? te teljesen idióta vagy :) Nagy francot meleg!!!Te debil állat -.-
először gondolkodnál mielőtt beszélsz!Barom -.-
2011. máj. 8. 10:14
57/68 anonim válasza:
Ez egy aranyos fiú! Már bocsi de honnan vetted azt, hogy meleg? Ez a legnagyobb hülyeség! :)
2011. máj. 17. 19:24
58/68 anonim válasza:
Kedves mindenki. Ki ilyet ki olyat állít. De nyilvánosság előtt ezt nem könnyű felvállalni. És igazából ez az ő értékéből semmit se von le, ennek ellenére látogassatok meg 1-2 meleg bárt ha kiváncsiak vagytok Nikolasra:) mert télleg meleg. Aki meg ismeri az exnőjét...:D az aranyos poén:)
2011. jún. 8. 17:24
59/68 anonim válasza:
Melegbárba??? Áhhh ezen jót nevettem, ekkora hülyeséget!!! Te honnan tudod, Te oda jársz? :D
2011. jún. 14. 09:55
60/68 anonim válasza:
Örülök a kérdésednek, igen odajárok... Régen az Alibibe lehetett őt megtalálni ha ez mond vmit.. és lehet nevetni. de ez nem változtat ezen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!