Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az x faktorban az a takács...

Az x faktorban az a takács nikolas nevű csávó meleg vagy nem?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 20:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:

ÉS te mégis honnan tudod ennyire biztosan,h nem meleg?ha vissza olvasod a kommenteket figyelmesen akkor rájössz ,h nem azért írjuk ezeket,mert jól néz ki.

Ez az ismerősei között nyílt titok .

2010. dec. 19. 22:01
 22/68 anonim ***** válasza:
Visszaolvastam a többi hülyeséget. Az a sok "ismerős" nagyon gyanús nekem. Főleg te próbálod erről meggyőzni az idetévedőket!
2010. dec. 19. 22:42
 23/68 anonim válasza:
0%
Ha nem meleg, akkor miért öltözik, és viselkedik úgy. Túl sok emberben merül fel ez a kérdés, ez nem véletlen.
2010. dec. 20. 00:22
 24/68 anonim ***** válasza:
Az öltözéke alapján meleg? Mi baj az öltözetével? Szerintem semmi, köze sincs a melegséghez, csak van stílusa. A viselkedésében sem tudom mi utal arra...
2010. dec. 20. 20:41
 25/68 anonim válasza:

Istenem!!! Egyáltalán nem meleg!!! Ha meg az is lenne, attól még ugyanolyan jó énekes lenne!!!

Meg egyébként: mindenkire kennek szájfényt, meg sminket, ha színpadra állnak, mert akkor jobban látható.

A színészekre is kennek... hülyeség. :D

2010. dec. 20. 21:50
 26/68 anonim ***** válasza:
100%
Tök lényegtelen, hogy az e vagy sem... A HANGJA AKKOR IS ELKÉPESZTŐEN SZÉP és az éneklése MEGÉRINT, INSPIRÁL és szerintem neki is pont ez a célja. Remélem még sokra viszi. :))) ja és egy meleg srác voltam
2010. dec. 21. 18:33
 27/68 anonim ***** válasza:
44%
Tényleg csodás kincs van a torkában ,de ettől még ez nem változtat a dolgon,h meled és ezt nem degradáló súllyal írom.ez nem változtat a tehetségén,de tagadni szerintem butaság.Remélem minél előbb rájön a Niko,mert így lelkileg tönkre megy.
2010. dec. 21. 18:53
 28/68 anonim ***** válasza:
Ha meleg lenne akkor pont azokért a reakciókért nem vállalná fel, amik előttem voltak. Nem tudom hogy egyesek hogy tudnak ennyire előre ítélkezni??? Nem is ismeritek őt és bármit kimertek róla jelenteni. Ha jobban megismernétek megértenétek őt... és akkor elfogadnátok olyannak, amilyen. Nekem fogalmam sincs, hogy az-e, de nem is érdekel mert csak rá tartozik!!! Nem ránk!!!
2010. dec. 21. 18:58
 29/68 anonim ***** válasza:

Milyen irigy ostoba buta paraszt emberek léteznek. Szánalmasak vagytok!

Ahelyett, hogy elgondolkoznátok magatokon valótlan hülyeségeken vitatkoztok.

Nikolas még sokra fogja vinni :))) Hajrááá

18/L

2010. dec. 21. 20:56
 30/68 HetGyuri válasza:
41%
Remélem, hogy meleg! Én szívesen összejönnék vele.
2010. dec. 23. 09:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!