Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az x faktorban az a takács...

Az x faktorban az a takács nikolas nevű csávó meleg vagy nem?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 20:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
33%
ha már itt vagyunk én is remélem, hogy meleg... és én is szívesen gyűrném vele a lepedőt :DD xD
2010. dec. 27. 11:26
 32/68 anonim ***** válasza:

Takács Nikolas: Nagyon érzékeny vagyok - Szily Nóra interjúja 2011. 01. 02., 17:42

Másodikként fejezte be az X-Faktor tehetségkutató versenyt, de Takács Nikolas nincs elkeseredve. Érzéseiről, az énekesi pálya nehézségeiről és a veszteni tudás képességéről Szily Nóra faggatja majd az énekest hétfői interjújában.

"Zárkózott vagy, én azt érzem.

Nem. Én mindig társasági lény voltam, most sincs velem gond e téren, nyilván az egy másik dolog, hogy ki ismer meg úgy igazán. Azoknak az embereknek bizonyítani kell, akik azt szeretnék, hogy megmutassam önmagam.

Az óvatosság a nagyon érzékeny emberek védekezési módja.

Én nagyon érzékeny vagyok. Azzal védekezek, hogy nem mutatom meg magam teljesen. Mindenki annyit kap belőlem, amennyit megérdemel. Bizalomért jár a bizalom.

Amúgy nincs nyitva az ajtó?

Nincs. Pláne ebben a világban, ahol mindenki mindenki ellen van, ahol senki nincs tekintettel...

Mégis kimentél az egyik legnehezebb terepre... Amikor a végső döntőben voltál, érezted, hogy nem a tiéd lesz a győzelem?

Egész nap éreztem. Nem tudom, miért. A színfalak mögött álltunk, Feró, Csabi, Ildikó és én. Csabi borzalmasan ideges volt végig, és mondtam neki, hogy nyugodj meg, mert te fogod megnyerni! Én nyugtatgattam mindenkit. Ez furcsa dolog."

Az interjút egészben itt olvashatod: [link]

2011. jan. 3. 19:52
 33/68 anonim ***** válasza:
Hát e nyilatkozás alapján már én is azt mondom, hogy az. De ez nem baj, egy kicsit sem! Hogyha tényleg az, akkor mindig is az volt, úgy nyilatkozott, úgy éneket, ha most felvállalná, attól ő nem változna semmi, csak egyes emberek véleménye...sajnos... A magánélete csak rá tartozik, ezt ne feledjétek!!! a hangja továbbra is gyönyörű... ENNYI. :)
2011. jan. 4. 10:49
 34/68 anonim válasza:
78%
Takács Nikolas nem meleg.Azoknak, akik ezt az undorító pletykát terjesztik és igaznak vallják: Egyébként egyikőtök sem ismeri, én igen. Tehát szívjátok más vérét és hűtsétek le a fantáziátokat, jaaa és ne alkossatok véleményt olyan emberről, akit nem ismertek személyesen és nem láttok bele a magánéletében.
2011. jan. 11. 14:30
 35/68 anonim válasza:
60%
Bocsi de elég sokan járnak és jártak a Kőbányai zenei stúdióba, és attól még nem ismered annyira, hogy a magánéletébe láss, és vájkálj a sajátodban. Az a gáz tudod, hogy annyira eszeveszettül jó pasi, hogy bejön lánynak, fiúnak egyarán de erről ő nem tehet. Vérbeli pasi és az is marad!!!!Sorry!
2011. jan. 11. 14:34
 36/68 anonim ***** válasza:
Igen sokan jártak,járnak oda,és én nem azt mondtam,h azért ismerem annyira ,mert onnan ismerem.Kérdezték h honnan ismerem én meg megírtam,de hidd el ,h jól ismerem,de ezt nem fogom neked bizonygatni.Ráadásul én nem mocskolódóan írtam a Nikoról,csak leírtam amit gondolok,h neki is jobb lenne ha nem kergetné magát lelkibetegségbe,mert ennek a nagy titkolózásnak,szorongásnak az szokott a vége lenni.Szeretem a Nikot,nem akarom bántani,de féltem és egyáltalán nem érdekel,h elhiszed e ,h ismerem e,sőt az sem érdekel,h te ismered e.Ezzel lezárta a dolgot.
2011. jan. 11. 20:49
 37/68 anonim ***** válasza:
kamu... ha tényleg ismernéd nem teregetnéd a szennyesét... és tök mindegy, hogy az-e vagy sem... ezt TUTIRA, 100%-ra csak olyan emberek tudják akik tuti, hogy nem itt, a gyakorikerdesek.hu-n beszélik ki.... szánalmas banda xD és csak rá és az ágyasára tartozik... szóval le lehetne szállni már a témáról
2011. jan. 12. 20:28
 38/68 anonim ***** válasza:
48%
Fáj az igazság?Nem a szennyest teregetem ki róla,csak az igazságot írom le.Egyébként is nagyon sok helyen beszélnek már erről és csak idő kérdése ,h kiderüljön.Nem vagyok a Niko ellen ,nagyon kedvelem őt,de nem értettem egyet soha azzal a filozófiával,h ezt a dolgot mélyen titkoljuk el és vezessük félre az embereket.Most ebben az esetben sem értek egyet vele.Te nem tudod ,h én ki vagyok és honnan tudom ennyire biztosan a választ,de nem is kell ,h tudd.Feltettek egy kérdést,én válaszoltam...nem kell túl pörögni ezt.Ha nem tetszik a fórum akkor ne járj ide,vagy ne foglalkozz ezzel a kérdéssel.
2011. jan. 13. 20:43
 39/68 anonim ***** válasza:
100%
Egyeseknél az a férfias, ha nem mosakodik 1 hétig, böfög, érzéketlen és undorító dolgokat csinál, amelyik férfi nem ilyen, az már meleg. Drágaságaim, nem kell irigyelni Nikolast, és hülyeségeket kitalálni :) Niko nem meleg. :) Ez van, fáj az igazság, mi?
2011. jan. 16. 10:05
 40/68 anonim ***** válasza:
Akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba, egyenesen Nikolasz szájából : http://www.youtube.com/watch?v=DIn96_jOZio&feature=more_rela..
2011. jan. 21. 23:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!