Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Ádám az Éden...

Szerintetek Ádám az Éden hotelből meleg?

Figyelt kérdés
:) Remélem nem.
2011. máj. 4. 08:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem.
2011. máj. 4. 08:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se.... azért mert nem szexel és nem mászik rá a csajokra...nem ezért ment be, valószínűleg.
2011. máj. 4. 08:43
 3/10 anonim ***** válasza:
29%

azt azert nem birom felfogni, miert esne nehezere neki Nikit leszop@tni...

Arschloch

2011. máj. 4. 09:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is az!!!!! Egyébként pont tegnap gondolkoztam el ezen...:)

Az addig oké, hogy nem szexel Nikivel, hisz Kristóf és Gábor, se fekszik le a párjával, de róluk ezt nem feltételezném. Mindenesetre elég egyértelmű, hogy egy kicsit vonzódik Danihoz, nem? Legalábbis az a múltkori csókocska, elég gyanús volt!:):D Amúgy meg nem tudnám Ádámot elképzeli egy lánnyal.

2011. máj. 4. 09:16
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem az . több jel is utal rá. Niki állandóan ölelgetné puszilgatná , szexelne vele.. ez meg viszakozik, pedig Niki nem egy csunya lány sőt :)Kata is rá volt állva , őt is elhajtotta mindig... akkor a multkor inkább Danival smárolt minthogy egy lány csókolt volna meg Oo tuti homokos
2011. máj. 4. 12:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az. Nyilatkozta, hogy úgy ment be, hogy előre elhatározta, semmi testi dolog, szerelem nem lesz a hotelben, tudatosan kizárta. Attól, hogy egyik lány sem jön be ott neki, még nem homokos...
2011. máj. 4. 14:17
 7/10 anonim válasza:
Tuti, hogy van csaja itthon és ígéretet tett neki.De ezt ott nem mondhatja el, mivel a játékba kerülés feltétele volt a szingliség!
2011. máj. 6. 13:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem se meleg.
2011. máj. 6. 19:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak tartása van, nem úgy, mint pár női játékostársának.
2011. máj. 8. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy meleg lenne.
2012. szept. 22. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!