Adam Lambert meleg, vagy bisex? Mert ha meleg, ha bisex akkoris sztem tök jól néz ki.
Figyelt kérdés
:) :$2010. aug. 17. 19:09
4/14 anonim válasza:
Látom ezt az oldalt is elárasztotta az értelem. (ezt az előttem szólóknak)
Kérdezőnek: Nem tudom ki terjeszti hogy biszex,mert nagyon sok helyen láttam ezt a téves információt. Adam Lambert meleg,teljesen. Még soha nem volt lánnyal,de 14 évesen egy csaj tanította meg csókolózni,és a középiskolában az orális szexig is eljutott egy lánnyal. De ennyi. Meleg.
És amúgy tényleg nagyon jól néz ki,és fantasztikus énekes.:)
5/14 A kérdező kommentje:
utolsónak: Szerintem is tök helyes és sexy :)
am te lány vagy?
2010. aug. 18. 20:50
6/14 anonim válasza:
Igen teljesen meleg. De amúgy meg kit érdekel nagy kedvenc, jól néz ki és jó a hangja
7/14 anonim válasza:
19:41-es vagyok!:) Igen lány vagyok. Te?
8/14 A kérdező kommentje:
énis :)
hány éves vagy??
én 13 leszek kevesebb mint 1 hónap mulva :P
2010. aug. 19. 12:19
9/14 A kérdező kommentje:
00:43-as v mi.. igazad van h nem érdekel h b*zi, vagy nem!engem se érdekel, mert ugysem találkoznék vele SOHA! :'(
ez a baj!
2010. aug. 19. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!