Az x faktorban az a takács nikolas nevű csávó meleg vagy nem?
Te egy nagyon rosszindulatú ember vagy! Ha valóban ismered, és ez igaz lenne, hogy meleg, akkor nem kéne olyan g.ö.r.é.ny.n.e.k. lenni, hogy ide beírod, hogy én tudom, hogy meleg. Ha ismernéd, akkor valószínű tudnád, hogy nem véletlenül hallgat róla. Mi jogod van neked ahhoz, hogy ilyeneket állíts valakiről? Persze név és arc nélkül én is sok mindent tudnék mondani. Az elég szar indok, hogy kérdeztek, te pedig válaszoltál, mert ha én az ismerőse lennék, és tudnám, hogy ezt titkolni akarja, akkor ezt tiszteletben is tartanám! Egyébként meg kit érdekel, hogy mit csinál a hálószobában? A nemi identitása nem oszt nem szoroz a tehetségén. De még ha igaz is lenne a melegség, akkor meg is érteném, hogy miért titkolja, ebben szutyok országban, a szutyok embereivel együtt. Tisztelet a kivételnek!
Szóval, hogy értsd nem fontos, hogy meleg-e vagy sem, de ha te az ismerőse vagy, akkor sincs jogod ahhoz, hogy kiterítsd bárki elé az ő titkát! Az ilyen embereket letudnám hányni. Hány ilyen van, aki nyilatkozik újságoknak pénzért, persze a nevét eltitkolva, hogy ezt meg azt tudom erről a hírességről, de egyébként az ismerőse is vagyok...(ez a komment természetesen nem a kérdezőnek szól)
Utolsó! Akár szólhatna a kérdezőnek is...
Véleményem szerint teljesen mindegy, hogy milyen a nemi identitása. Nekem pl. vannak meleg barátaim, és ugyanolyan normális emberek, mint a heterok. Nem hinném,hogy bárkit is a hovatartozása alapján kellene megítélni.
A másik dolog meg az, hogy aki ide írogat biztos vagyok benne, hogy igazából fogalma sincs a válaszról. Csak találgat. Van egy véleménye, amit másokkal megoszt. Természetesen én is ezt csinálom, de nem állítok olyat, hogy biztosan tudom.
Egyébként szerintem nem meleg, de ellentétben az állítólagos ismerőssel, én nem állítom, csak ez a véleményem.
Aha szóval szerinted az ha valaki meleg az rosszat jelent?
Én meg még egyszer írom, hogy az ilyen mint te egy csótánynak nevezhető, aki ezen élvezkedik, hogy van egy híres ismerősöm, és mindenképp tudatnom kell az emberekkel, hogy meleg! Ha nővel láttad volna, és a kérdés az lenne, hogy milyen Nikolas barátnője, arról is ilyen lelkesen mesélnél, írogatnál? Hát biztos, hogy nem és meg se nyitottad volna a kérdést!
Ki mondta,h azt gondolom,h rossz az ha valaki meleg?
Tanulj meg szöveget értelmezni.Úr Isten ,de buta ,primitív vagy,de ez a te szegénységi bizonyítványod.Vergődhetsz ameddig akarsz,az igazságon nem változtat,de ha te ezen húzod magad akkor csak hajrá,én csak nevetek rajtad...nem is kicsit.Minél többet írsz vissza és minél inkább kiakadsz annál inkább kiröhöglek.
" és nem csak a jót fogják elmondani."
hát ez burkoltan azt jelenti amit én írtam, próbálsz kibújni a saját hülyeségedből, szánalmas vagy, hogy a saját irományoddal sem vagy tisztába. Hát arról beszélhetnénk, hogy ki az ultra gyökér, sötét, primitív ember: az aki szerint undorító amit művelsz, vagy az olyan ember (jelen esetben te) akinek ez annyira fontos, hogy ismerek egy meleg hírességet és ezt tudatom azon a fórumon ahol csak lehet. Istenem, akkor úgy írom, hogy te is megértsd: nem léptél volna be ebbe a kérdésbe, nem nyitottad volna meg, mikor elolvastad. Na hát ennyit rólad, mert ha egy kicsit is tudnál gondolkozni, értelmezni, akkor ezt értenéd, de látom neked már ez is magas, mivel nem azt mondtam, hogy te írtad ki a kérdést! Beégtél egy csöppet, nem baj!
Nos a te szegénységi bizid meg az, hogy erre a kérdésre nem tudsz értelmes választ adni:" Ha nővel láttad volna, és a kérdés az lenne, hogy milyen Nikolas barátnője, arról is ilyen lelkesen mesélnél, írogatnál? Hát biztos, hogy nem és meg se nyitottad volna a kérdést!" Ezért inkább sértegetsz. Egyébként rosszul látod, vagyis valószínű, hogy abból indultál ki, hogy ha te ideges vagy, akkor a másik fél is, de ez nem jött be. Sajnálom. Nevess csak, engem nem hat meg, de azon gondolkozz el, hogy szánalmas ember lehetsz!
Többet nem foglalkozom veled, a véleményem megírtam, és biztos vagyok benne, hogy az emberek többsége egyet is ért velem. Innentől kezdve nem érdekel a vergődésed, írj amit akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!