Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az x faktorban az a takács...

Az x faktorban az a takács nikolas nevű csávó meleg vagy nem?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 20:00
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:

Nem meleg. Ha kicsit is jobban megfigyelitek a videokat, mindig a Nyári lányok közelében van, leginkább Alízzal. Látszik rajtuk,hogy tetszenek egymásnak.

Egy kis segítség:

– Az X-Faktoros fiúk közül senki…?

Nyári Aliz: Az utolsó kapcsolatom a verseny előtt volt, de úgy alakult, hogy teljesen az éneklésre tudtam koncentrálni a műsor ideje alatt. Most már egy kicsivel több időm van a magánéletemen rágódni: azért Nikolas elgondolkodtató! – mosolyog Aliz.

[link]

2010. nov. 27. 18:58
 12/68 anonim ***** válasza:
25%

Nikolas sok mindenkinek elgondolkodtató,de attól még meleg.sajnos próbálja titkolni,de előbb utóbb úgy is kiderül.A Vecával is próbálták már összehozni,h a médiában tereljék a figyelmet.

Szeret lányokkal barátkozni,mint ahogy a melegek általában,de csak barátkozni.

2010. nov. 28. 14:37
 13/68 anonim ***** válasza:

Nem az.

[link]

2010. nov. 28. 15:16
 14/68 anonim ***** válasza:

dehogy meleg :D úristen :D

egy riportba meg is mondta hogy sok barátnője volt de egyikse tudta elfogadni azt hogy nagyon elfoglalt és kicsit zárkózott ezért hamar vége lett..

2010. nov. 30. 17:00
 15/68 anonim válasza:
2010. nov. 30. 21:10
 16/68 anonim ***** válasza:
27%
Meleg és kész,mit nem lehet ezen elhinni.Vagy még mindig hisztek a médiának.Hát a Ricky Martinról sem volt nyílvános,h meleg,mégis negyven akárhány évesen bevallotta,h már régóta hazudott és ez hatalmas nyomás volt rajta,de most megkönnyebbült.Róla is mentek a cáfolatok,de ha áltatni akarjátok magatokat akkor hajrá! :D
2010. dec. 3. 22:51
 17/68 anonim ***** válasza:
0%
szerintem is meleg, most pl. láttam a coolon ezt az after x-et, és KI VOLT SZÁJFÉNYEZVE! :S
2010. dec. 4. 15:13
 18/68 anonim ***** válasza:
Vannak feminim tulajdonságai, de ettől még nem meleg. Attól, mert valaki túlérzelgős még nem lesz meleg. Ennyi erővel a Vastag Csabára is ráfoghatnánk...
2010. dec. 7. 15:54
 19/68 anonim ***** válasza:
0%

Drága utolsó!

Te honnan tudod ilyen biztosra ,h nem meleg?Nem a feminim tulajdonságokról van szó legfőképp,hanem pl arról,hé n személy szerint láttam már karon fogva férfival.Ezt is kimagyarázod?Márpedig én hiszek a saját szememnek.Ennyi.

2010. dec. 7. 20:57
 20/68 anonim ***** válasza:
90%

Milyen jól értesültek vagytok... Szánalom. Azért, mert valaki 100szor jobban néz ki az átlag férfinál, ráadásul kedves, intelligens, érző ember, már egyből ilyeneket írtok.

Nem meleg,ezt szögezzük le!

2010. dec. 19. 18:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!