Egy Szabó Zsófi miért megy hozzá egy kopasz csúnya romához?
Figyelt kérdés
2016. okt. 5. 14:25
12/25 anonim válasza:
Egyébként a nyírségi lakodalom is roma lagzi volt, roma zenészek fellépésével (Kökény Attila, Kisgrofo stb.). Kinek az ízlése a lakodalmas rock? Meg a nézését, meg a járását stb. "irodalmi" szövegek? Igen, a Szabó Zsófi kőgazdag romához ment feleségül, de hogy minek, az az ő magánügyük. Nyílván nagyon vonzó volt a bankszámlája, de nem lennék a helyében, hiszen Zsófikán már egy hadsereg... Szegény apja, miféle lány ez? Ha élne, szégyellné.
14/25 anonim válasza:
Én a pasit sajnálom, bár lehet, hogyha megcsalja Zsófika, leveri rajta. Ócska prosti, nem színésznő vagy műsorvezető. Jól beválasztott, szerencsétlen.
15/25 anonim válasza:
Szerintem nem csúnya.
Azt meg hogy szereti vagy sem azt már csak ő maga tudja.
16/25 anonim válasza:
Smink nélkül?! Egy kilónyi vakolat van rajta, szemspirál, rúzs stb.
18/25 anonim válasza:
Azt leszögezem, hogy szerintem nem csúnya a srác. De szerinted mégis miért ment hozzá?
- Gazdag a pasi családja
- 28 évig nem kellett senki másnak komolyabban
Én rühellem a csajt, de a pasija sem jobb, ha elviseli ezt a nőt. Azt remélem megtalálja a boldogságát Zsófi, és elengedi ezt a hisztis, rosszindulatú énjét amit megismertek az emberek a Nyerő páros alatt.
19/25 anonim válasza:
pfúúú gyerekek, nem értem mi ez a cigó párti hogy jó képű?
A shit szinével bujjon már el,már én szégyelném.
Ráadásul olyan mint egy b*zi az a csóka.
Itt a pénz beszél mint Zimány és Vajna Timcsikénél
Én nekem gusztusom nem lenne hozzá
20/25 anonim válasza:
Zsófika nem él vele együtt, ő Pesten van, férjuram meg a Nyírségben. Hetente vagy havonta egyszer találkoznak. Én a férfit sajnálom, minek vette el ezt a "közterületet"? Legalább tucatnyian mentek át, ha nem többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!