Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek meghalt Michael...

Szerintetek meghalt Michael Jackson?

Figyelt kérdés
Hallottam olyan híreket, miszerint már nembírta nézni a körülötte lévő dolgokat és elköltözött egy lakatlan szigetre..Szerintetek ez igaz lehet? Én nemnagyon hiszek benne, de elgondolkodtató... R.I.P.
2010. febr. 11. 15:53
1 2 3
 21/22 nikaa11 ***** válasza:
55%
Egyik könyvében leirta,hogy egyszer megrendezi saját halálát!! igy szószerint.nos akkor lehet igaz ez a verzió is. és igen én is láttam egy videot egy reptérem amit bizonyitottan állitottak h az ő aláirása volt a halála után pár nappal.valahová végleg elrepült és nem return jegyet váltott..
2011. okt. 8. 00:24
 22/22 anonim ***** válasza:

sok pletyka kering, de a lenyeggel kevesen foglalkoznak pedig az az egyetlen amibe nem lehet belekotni: a szuletesi teljes neve MICHAEL JOE JACKSON. Ez szerepelt minden hivatalos irataban,jogositvanyokban stb.

A halali bizonyitvanyban viszont MICHAEL JOSEPH JACKSON szerepelt. Erdekesnek tartom,ketlem h egy halotti bizonyitvanyt elirnak,de ha ez meg is fordulna,pont Michael Jacksonnal?

2015. márc. 18. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!