Szerintetek meghalt Michael Jackson?
Figyelt kérdés
Hallottam olyan híreket, miszerint már nembírta nézni a körülötte lévő dolgokat és elköltözött egy lakatlan szigetre..Szerintetek ez igaz lehet? Én nemnagyon hiszek benne, de elgondolkodtató... R.I.P.2010. febr. 11. 15:53
1/22 anonim válasza:
áhh.nem hinném... :/
valamiből meg kell élni az újságíróknak is :DD
2/22 anonim válasza:
előző vagyok.és azt nem hinném h nem halt meg.sztem meghalt
3/22 anonim válasza:
Valószinüleg meghalt csak aki nem tud bele nyugodni kitalál ilyen marhaságokat.
4/22 anonim válasza:
Hát ezt nem hiszem el -.-
Most mért nem lehet elhinni, hogy szerencsétlen meghalt??
Egyszer mindenki meghal.. a stílusát a pénzét meg a hírnevét leszámítva ugyan olyan hús-vér ember mint mindenki más..
Az élet egy körforgás..meghalt.kész. Most nem értem mit kell ezen csodálkozni. Nagy feneket kerítettek neki és kész. egyszer majd meghal Britney meg Justin Timberlake meg X-zibit meg Paris Hilton meg Kis Pista bácsi a mezőröl is...Sőt én is szerintem :D
Istenem:D
5/22 A kérdező kommentje:
amint mondtam elgondolkodtató... :)
2010. febr. 11. 16:09
6/22 anonim válasza:
Szerintem meghalt. Ez a pletyka terjengett ELVIS körül is anno! (Sikerült az előbb rossz helyre írnom a választ:)))
7/22 anonim válasza:
Meghalt.
Mindenki meghal egyszer.
/Talán még én is./
9/22 anonim válasza:
Ma mostam meg a kocsiját, adott 50 dolcsit.-)
10/22 anonim válasza:
Meghalt, mégpedig nem is először - erre számos videoklip a bizonyíték!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!