Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Meghalt Michael Jackson miért...

Meghalt Michael Jackson miért halt meg nagyon sajnálom ti nem?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
ma te a 6.vagy aki ezt kérdezi,légyszi nézd át azokat a kérdéseket!!-válaszokat
2009. jún. 26. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Leàllt a szive.

Valoszinü szivinfarktusa volt,de biztosat csak a boncolsa utàn mondanak.

Gondolom,akik szerettök a zenéit,azok levannak döbbenve.

Mint ahogy én is,képtelen vagyok felfogni,néha vàrom hogy valaki irja,csak egy téves bejelntés volt,mint Patrick Swayzynél pàr hete.

De ugy tünik az egész vilàg gyàszol,màr nincs visszaut.

Borzalmas dolog,hisz egy a legnagyobb zenei tehetségünket kell most bucsuztatni,de sajnos egyszer eljön mindenkinek az idö.

A màsik amiben reménykedek,hogy odafennt van màr,és ott ad koncertet az égieknek ¨.

És talàn egyszer még mi is részesei lehetünk.

Nyugodjon békében.

2009. jún. 26. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Én is nagyon sajnálom és azt hiszem szerelmes vagyok belé!:(
2009. jún. 26. 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Leállt a szive. Azt is beszélik, hogy szívinfarktusa volt, de biztosra csak a boncolás után tudhatjuk.

Egy igazi muvész távozott el kozulunk, most is sírok miatta :( Nem tudom elhinni, hogy a halhatatlanok is meghalnak egyszer. Ocsmány világ...

Miért pont o és miért pont most???

2009. jún. 26. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Leállt a szíve, mert a mondvacsinált vádak ellene és a sok k¤csög bulvárlap folytonos szívózása a halálba hajszolta. Legalábis nekem ez a véleményem.
2009. jún. 27. 00:18
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
A környezete ölte meg, mert mindenkit csak a pénz érdekelt, senki nem figyelt oda rá, mert ha így lett volna ma is élne... Egy igaz legenda távozott el... Nagy fájdalom az ahogyan bántak vele az emberek... Remélem már érzi a valódi szeretetet!!! R.I.P
2009. júl. 1. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

gyógyszer-túladagolás. :( itt a boncolási jegyzőkönyv:

[link]

2010. márc. 13. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyébként neked nem tanították a pontot és a vesszőt vagy esetleg helyesen írni miért nem tudsz rendesen feltenni egy kérdést engem ez nagyon zavar többieket nem?
2010. máj. 18. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!