Szerintetek meghalt Michael Jackson?
minden bizonnyal halott-.-
vagy... nem mégsem... ő Jackson... akkortalán tévedett a világ.. Hiszen azért mégis... Jackson... miért halt volna meg? Hiszen jól énekelt. Akkormeg? Nos?
A minap találkoztam Petőfivel. Fura is volt, dehát. Elgondolkodtató, nemde?
Miért ne csinálhatta volna azt, amit Presley?
:D
" Összeszedte a zsét az utolsó koncertsorozat előtt és letiplizett. A gettóból szereztek neki egy csontkollekció nigger srácot, akit párezer dolcsiért átformáltak, azt temették el helyette. Most próbál Jacko új életet keresni egy karibi szigetcsoporton. Aszonták a fókuszban, hogy lehet, hogy csak megrendezte a halálát, és Elvis Presleyvel egy bunkerben él tovább."
Biztos meghalt. Gondolj a gyerekeire. Ők voltak a mindenei, nem tudta volna őket csak otthagyni ebben a hitben, s a gyászszertartáson Paris eléggé meggyőző volt.. kétlem, hogy csak így megtudta volna játszani a gyászát..
Ez tényleg csupán szőrszálhasogatás. Tudom elég nehéz elfogadni, főleg azoknak akik igazán szerették, de sajnos ezen találgatásoktól semmi sem fog megváltozni.
R.I.P.
15:02
Arany János: Holttestre hívás
A radványi sötét erdőben...
---------
Értsd:ne tudj jobban magyarul Aranynál!
20:24
Miért szerinted az embernek teteme van?
ELhunyt.
Lakatlan sziget? Az volt a legnagyobb hülye aki kitalálta... egyedül hogy élne már ott meg? Nem kapott jó neveltetést, nem képes 50-51 évesen se ellátni magát...
na én vok hülye h beszélek, hiszem MEGHALT. :(
Meghalt sajnos.
De én hallottam kemény sztorikat miszerint Magyarországon van egy ókori kastélyban vagy ami még keményebb: Ezt megtervezték. A hullazsákban egy másik ember volt, és 24-én látták egy rakéta formáju hátizsákkal a hátán elrepülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!