Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Sajnálod, hogy meghalt Michael...

Sajnálod, hogy meghalt Michael Jackson? Elitélik az orvosát?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 10:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%

Biztos, hogy nem a doki ölte meg. Ő tudja a legjobban, hogy biztos észreveszik más orvosok, ha szándékos egy (főként) híres ember halála. A család akar mindenáron bűnbakot keresni.

Amúgy nem nagyon sajnálom, naponta rengeteg ember hal meg. Ilyen az élet. Én is meghalok egyszer, te is meg fogsz halni. Épp annnyira sajnálom, mint azokat az ostobákat, akik öngyilkosok lettek, pedig életükban nem találkotak vele, sőt Ő még a létezésükről sem tudott. És azokat is legalább annyira sajnálom, akik emiatt képesek szomorkodni. Nemhogy akkor már az emlékéért boldogok lennének, neeeem ők mártírkodnak... -,-

2009. aug. 30. 10:15
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
szerintem se a doki a bűnös,csak a médiának ez kapóra jön..jó szaftos csámcsognivaló info.
2009. aug. 30. 11:22
 3/16 anonim ***** válasza:
98%
Hát én inkább az életéért sajnálom, szörnyű mennyire meghurcolták és mennyire tönkrement a végére. A zenéje miatt pedig nyilván nem kell sajnálni. Hátha mostmár csak ennek kapcsán cikkeznek majd róla. A családja pedig szörnyű szerintem. Az apja elvileg gyerekkorában a falhoz vágta, ha nem azt csinálta amit mondott és teljesen tönkeretették és agyonterhelték szegényt és kábé ezért nem tudott soha felnőni lélekben. Vicces, hogy most meg itt ugrálnak (nem rémlik, hogy a pedofil botrány alatt mellette áltak volna). Szerintem nem lehetett annyit fizetni annak az orvosnak, hogy megkockáztassa az életfogytiglant, akkor meg miért csinálta volna?
2009. aug. 30. 19:42
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
sajnálom hogy meghalt :(
2009. aug. 30. 21:07
 5/16 anonim ***** válasza:
70%

Igen, elitélem az orvosát!

Az orvosa szoktatta rá a gyógyszerekre, szegény Michael meg már nem bírta megállni, hogy ne szedje, ezért fizetett az orvosának milliókat, hogy vegye meg és adja be neki. Mit gondoltok, honnan van a dokinak villája Las Vegasban? Michael Jacksonból gazdagodott meg! A végén már olyan gyógyszereket is beadott neki, amit szerintem Michael nem is kért, és nem is volt szabad szednie. Az orvos magyarul mondva egy felelotlen f.szfej, aki még azt sem tudja, hogy hogy kell újraéleszteni. Nem tudom mit magyaráz, meg minek védi megát, ebbol a sz.rból már úgy sem mászik ki tisztán, remélem hogy lecsukják és megkínozzák, mert megérdemli!

A debil orvosok tették tonkre szegény Michaelt, pedig o egész életében mindenkinek csak segített, cserében pedig csak annyit kért, hogy szeressuk.

Orokké szeretni fogom Michaelt, akármi is lett vele és akárhogy is nézett ki az utóbbi években. Az orvosok a hibásak!

2009. aug. 30. 23:02
 6/16 anonim ***** válasza:
81%

Ez az orvosos sztori szerintem kamu, nem hinném, hogy ő a felelős. Lehet annyi esze, hogy nem lök át a túlvilágra egy ennyire híres embert, tudhatná jól, hogy az elsők között lenne, akit elővesznek. A kedves család pedig keresi, hogy kit lehet elővenni, úgyhogy most kábé egy világ gyűlöli azt a dokit.

Sajnálom-e hogy meghalt? Igazából elég közömbös voltam, nem szerettem a zenéjét se különösebben,. biztos jó ember volt, nem tudok róla sok mindent. De minden nap milliók halnak meg, őket senki sem sajnálja. Vagy híres emberek is. Egy amerikai színésznő aznap halt meg, mint M.J., vele senki nem foglalkozott. Jasmine You alig egy hónapja halt meg, kutyát nem érdekelt, pedig sokkal drámaibb véget ért (30 évesen végelgyengülésben... :'(.... szegénykém...).

2009. aug. 31. 19:59
 7/16 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem az orvosa volt a hibás. Olyan nincs, hogy véletlenül adott be egy ilyen erős gyógyszert, ha meg tudta, hogy fog rá hatni, akkor nem kellet volna magára hagynia.

Én nagyon sajnálom szegény Michael-t.

2009. szept. 5. 19:39
 8/16 anonim ***** válasza:
74%

Az előző hozzászóló vagyok....

Az előző üzenetemet vegyétek semminek.

Belegondoltam, hogy ez az orvos mennyi pénzt kaphatott volna, amíg a koncertsorozat tart, biztos nem követett volna el gyilkossságot, mennyi pénztől elesett így...

A másik dolog pedig az, hogy biztos eszébe jutott volna, hogy ezt könnyedén rábizonyíthatják...

Úgyhogy, szerintem mégsem az orvosa volt a hibás

2009. szept. 10. 15:40
 9/16 anonim ***** válasza:
én kedveltem michalt de szerintem se a doki volt.ugyan miért tenné?
2009. okt. 22. 19:31
 10/16 anonim válasza:
Nagyoooon :(((
2009. nov. 3. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!