Michael Jackson meghalt. Mit szólsz ehhez?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 01:32
2/63 A kérdező kommentje:
Van benne valami ;)
2009. jún. 26. 01:44
3/63 anonim válasza:
Meghalt??? :O Nem is tudtam róla. Én személy szerint nagyon bírtam, mármint a zenéjét.
5/63 anonim válasza:
Meg elhetett volna, csak 50 eves volt. Gyorsan elment(((
6/63 anonim válasza:
ledöbbentett, elöször azt hittem, hogy kamu kerdes, de utana jartam :)
Amugy az elsö dolog, ami eszembe jutott, hogy jobb ez igy neki.. mar igy is nagyon rezgett a lec alatta, hogy semmive valik az imazsa, de a rajongoi mindig biztak benne, viszont szerintem mar tul sok eselye nem lett volna a "bizonyitasra", igy viszont "kiralykent" halhatott meg, es nem egy szanalmas majomkent, akin mindenki csak nevetett (bar igy is sokan tettek, szaomra sem hiteles ember, de a nagysagat sosem vitatnam, vitattam)
7/63 anonim válasza:
Hát ahogy kinézett, ez már megváltás volt neki!
8/63 anonim válasza:
Meg, bár amilyen életmódot folytatott, nem csoda. Ha 5-10 éve történik, akkor mindenki a nagy dzsekóra emlékezett volna, így egy megtépázott hírnevű széteső "emberre"
9/63 anonim válasza:
Hát most akkor király nélkül marad a pop .. szomorú
10/63 anonim válasza:
Szegény... én nem is gondoltam volna, amúgy ma reggel hallottam a rossz hírt..:( Nagyon sajnálom Jackót, o orokké élni fog!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!