Michael Jackson meghalt. Mit szólsz ehhez?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 01:32
21/63 anonim válasza:
Jesszuska.. Meghalt? Furi... Ez az ami megsem fordult a fejemben vele kapcsolatban. Érdekes... Ha meghallottam Jacko nevét az jutott először eszembe, hogy már megint plasztikáztatta a képét... vagy leesett az orra... megint kidobálta a gyerekeit az ablakon... esetleg telepatikusan kommunikál Elvis Presleyvel. De hogy meghal? Lehet, hogy azért nem tudtam róla, mert még nem nyomtatták rá a fekete fehér képeit a pletykalapokra.
22/63 anonim válasza:
Sajnálom :( Én szerettem nagyon ! Sírógörcs kerülget,a híradót nézem :(
23/63 anonim válasza:
Én sem hittem el először. de aztán megnéztem Indexen és tényleg! Szerettem a zenéjét,nyugodjon békében A Pop Királya!
24/63 anonim válasza:
Király nélkül marad a pop, oda a moonwalk.
Sosem szerettem külösképpen a zenéjét, de nagyon bírtam azt az embert. Mindenki tudta ki ő, mindenki. Sajnálom. Maradhatott volna még egy 20 évet köztünk...
Shk.
R.I.P. Jacko
25/63 anonim válasza:
Én úgy igazából sohasem hallgattam őt de nem is tudom valahogy nagyon szomorú vagyok...Olyan lehetetlen az egész , hogy meghalt Ő...Miben halt meg?:S
R.I.P Jacko :((
26/63 A kérdező kommentje:
Állítólag egész nap nem érezte jól magát, aztán nagyon rosszul lett, hívta a 911-et, amikor pedig odaértek a mentők, már nem is lélegzett. Bevitték a kórházba, egy órán keresztül próbálták újraéleszteni, de leállt a szíve :((
2009. jún. 26. 22:12
28/63 anonim válasza:
Ez egy nagy trauma az egész világnak.
Már egy király sincs köztünk.
Nagyon szomorú.
Annyi jó dolgot csinált az élete során.
Sajnálom, hogy nem láthattam élőben.
Nyugodjon békében!
29/63 anonim válasza:
nagyon sajnálom, de az biztos, hogy örökké élni fog a szívünkben! az biztos, hogy majd a gyerekeimnek is megmutatom az összes zenéjét, mert mindenkinek ismernie kell!
Rest In Peace Jackson!
30/63 anonim válasza:
R.I.P. azt sajnálom a legjobban, hogy nem láttam élöben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!