Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Michael Jackson meghalt. Mit...

Michael Jackson meghalt. Mit szólsz ehhez?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 01:32
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 Szabó Éva Györgyi ***** válasza:
88%
„Vannak emberek, akik képesek hatalmas benyomást tenni egy egész világra, és vannak, előadók, akik képesek befolyásolni a zenei fejlődést. Michael Jackson ennél is több. Ő maga volt a Világ, maga volta Zene.”
2009. júl. 17. 08:13
 52/63 Szabó Éva Györgyi ***** válasza:
85%

"Ha úgy érkezel a világra, hogy tudod, hogy szeretnek, és úgy is távozol, mindennel meg tudsz birkózni, ami a kettő között történik." By Michael Jackson

"Az ember arra vágyik, hogy az igazság megérintse,

s hogy ezt az igazságot képes legyen tovább adni.

Amit érez és tapasztal, legyen bár kétségbeesés vagy öröm.

Ez adhat értelmet az életének, s általa nyújthat reményt

másoknak is. Ez a legnemesebb művészet.

A megvilágosodásnak pillanatai azok, amelyekért élek."

By MICHAEL JACKSON.

2009. júl. 17. 08:54
 53/63 anonim ***** válasza:
88%
sajnálom de szerencsére már a fényben és ott öröké továb fog nekünk táncolni alig várom de nem túl hamar még ráérek it lenni :)
2009. júl. 23. 20:35
 54/63 anonim ***** válasza:
6%
Igen...ő sohasem fog meghalni!!
2009. aug. 4. 17:46
 55/63 anonim ***** válasza:
66%

Sajnálom is meg nem is. Ezt úgy értem hogy én azóta szeretem a számait mióta meghalt! És ezzel sztem nem vok egyedül,igy sokkal ismertebb lett,Kár hogy ezt a "módszert" kellet "alkalmaznia" DE MEGADTA AZ UTOLSÓ "LÖKETET"!!!

Nem csak a zenéje miatt kedvelem,Nagyon jószivű volt...

:"(

2009. aug. 8. 14:19
 56/63 anonim ***** válasza:
51%

Sziasztok!

Michael Jackson megemlékezés és táncverseny

Augusztus 29. Duna Plaza parkoló

Újabb információkkal lehettek gazdagabbak!

Kis megemlékezésünk kapcsán két csapattal is összefogtunk,hogy az érdeklődők minél szélesebb körben érezhessék jól magukat.Tehát :

A Garage Dance által szervezett táncversenyről a www.garagedance.hu oldalon találsz bővebb infókat. A versenyre nem engednek be profi táncosokat, mindenki egyéni műsorral és koreográfiával készüljön!

Azok, akik nem kívánnak versenyezni, hanem inkább az Örömtánc „villámcsődület” produkciójában szeretnének részt venni, látogassanak el a www.oromtanc.mizu.hu honlapra. Az előadás végezetével el lehet jönni a Duna Plaza-hoz, és ott megtartjuk 18:00 órától a megemlékezést.

Még mindig a

megemlekezes.mj@freemail.hu

címen várjuk a kérdéseket!:)

Szervezők

www.megemlekezes.mj.try.hu

2009. aug. 16. 15:52
 57/63 anonim ***** válasza:
51%

Már több mint 2hónapja h elment a Drága:(Akik előttem írtak róla,és jót,teljesen igazuk van!én mind a mai napig megsiratom,és ez így is lesz nagyon sokáig!nem fog feledésbe merülni!össze kell fognunk nekünk Michael rajongóknak,és minél több megemlékezést szervezni,h örökre fent maradjon a neve!

I love You Michael Joseph Jackson!

RIP

2009. szept. 6. 10:05
 58/63 anonim ***** válasza:
50%
hát én imádom!!!!!és még mindig nem tudom feldolgozni!sajnos nagyon fiatalon halt meg!!de én öröké szeretni fogom és számomra nem halt meg!!!!!jah és azt hallotátok hogy megölték magukat a halála miatt 12-en???
2009. okt. 25. 15:50
 59/63 anonim ***** válasza:
0%

ne is mondjátok! elveszítettem életem értelmét..ezzel szerintem mindent elmondtam..

Imádlak MJ!(L)

majd fent egyszer találkozunk <4 *___*

2009. nov. 13. 22:15
 60/63 Yvett.Jackson ***** válasza:
Michael SOHA nem fog meghalni!!;)..vagyunk annyian MJ rajongók és leszünk is, hogy nem hagyjuk hogy emléke és munkássága csak úgy elvesszen!Végül is nem sok emberről vagy talán csak Michael-ről lehet elmondani hogy már életében is LEGENDA volt!
2010. júl. 18. 01:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!