Michael Jackson meghalt. Mit szólsz ehhez?
"Ha úgy érkezel a világra, hogy tudod, hogy szeretnek, és úgy is távozol, mindennel meg tudsz birkózni, ami a kettő között történik." By Michael Jackson
"Az ember arra vágyik, hogy az igazság megérintse,
s hogy ezt az igazságot képes legyen tovább adni.
Amit érez és tapasztal, legyen bár kétségbeesés vagy öröm.
Ez adhat értelmet az életének, s általa nyújthat reményt
másoknak is. Ez a legnemesebb művészet.
A megvilágosodásnak pillanatai azok, amelyekért élek."
By MICHAEL JACKSON.
Sajnálom is meg nem is. Ezt úgy értem hogy én azóta szeretem a számait mióta meghalt! És ezzel sztem nem vok egyedül,igy sokkal ismertebb lett,Kár hogy ezt a "módszert" kellet "alkalmaznia" DE MEGADTA AZ UTOLSÓ "LÖKETET"!!!
Nem csak a zenéje miatt kedvelem,Nagyon jószivű volt...
:"(
Sziasztok!
Michael Jackson megemlékezés és táncverseny
Augusztus 29. Duna Plaza parkoló
Újabb információkkal lehettek gazdagabbak!
Kis megemlékezésünk kapcsán két csapattal is összefogtunk,hogy az érdeklődők minél szélesebb körben érezhessék jól magukat.Tehát :
A Garage Dance által szervezett táncversenyről a www.garagedance.hu oldalon találsz bővebb infókat. A versenyre nem engednek be profi táncosokat, mindenki egyéni műsorral és koreográfiával készüljön!
Azok, akik nem kívánnak versenyezni, hanem inkább az Örömtánc „villámcsődület” produkciójában szeretnének részt venni, látogassanak el a www.oromtanc.mizu.hu honlapra. Az előadás végezetével el lehet jönni a Duna Plaza-hoz, és ott megtartjuk 18:00 órától a megemlékezést.
Még mindig a
megemlekezes.mj@freemail.hu
címen várjuk a kérdéseket!:)
Szervezők
www.megemlekezes.mj.try.hu
Már több mint 2hónapja h elment a Drága:(Akik előttem írtak róla,és jót,teljesen igazuk van!én mind a mai napig megsiratom,és ez így is lesz nagyon sokáig!nem fog feledésbe merülni!össze kell fognunk nekünk Michael rajongóknak,és minél több megemlékezést szervezni,h örökre fent maradjon a neve!
I love You Michael Joseph Jackson!
RIP
ne is mondjátok! elveszítettem életem értelmét..ezzel szerintem mindent elmondtam..
Imádlak MJ!(L)
majd fent egyszer találkozunk <4 *___*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!