Michael Jackson meghalt. Mit szólsz ehhez?
Nem tudom odahaza miért terjeng az a hírek, hogy ő hívta a 911-et. A családja tette, mert nem lélegzett. Itt Londonban, a BBC-nél dolgozva legalább is ez a hír járja. Láttam egy újságban is.
Amúgy nem voltam rajongója, de kétségkívűl tehetséges volt. Sajnálom öt. Önpusztító plasztikai műtétei és pénzéhes emberek áldozatává vált. Nem most és nem így kellet volna meghalnia. Nyugodj békében, Jacko.
Akkor a londoni BBC valamit nagyon rosszul tud. Saját maga hivta a 911-et. Le is adták itt L.A.-ben a hiradóban a felvételt. Közölte, hogy rosszul van és mire kijött a mentő, már el volt ájulva. Aztán a kórházban kómába került és a szive nem birta.
Valószinű, hogy gyógyszertúladagolás volt az ok, de a autopsy még nem fejeződött be. Az orvosa szerint rengeteg gyógyszert szedett és volt köztük olyan, is, amit nem lehetett volna együtt szedni. Csak erre nem igazán figyeltek oda. Ezek okozták azt, hogy először leállt a légzése és utánna a szive.
Egyébként már költöztető autók viszik ki a bútorokat a házából.
A BBC-s válaszoló vagyok.
Nem szeretek vitázni, de sajnos tévedsz - és bevallom én is tévedtem egy picit. Az egyik alkalmazottja találta meg. Az ágyán feküdt ájultan és nem lélegzett. Itt egy link ami egy csomó infóhoz vezet (igaz, angolul) és még csak nem is a BBC:
Attól, hogy a felvétel neve "Michael Jackson 911 call" még nem azt jelenti, hogy is Ö hívta. Nem hallottam a te álltalad mondott verziót, de hidd el téves!
Ja, és itt a felvétel mp3 formátumban:
Angoltudás nélkül is rá lehet jönni, hogy ez nem az ő hangja. Én már hallottam beszélni nem egyszer.
De hiába is van igazam többet szegény már nem fog, énekelni meg mégúgysem. :-( Pedig itt, Londonban lett volna a következő koncenrtje, ami esetleg anyagi és lelki értelemben is adhatott neki egy kis pluszt a megpróbáltatásai után.
Sziasztok!
Jecko halála napján interneten olvastam a megrázó hírt. Ha nem láttam volna a két szememmel el sem hittem volna.
Sok mindenre gondoltam egyszerre. Elsősorban nekem egyáltalán nem a rossz tulajdonságai jutottak eszembe, hanem a rengeteg jó, amik miatt a pop királya lehetett. A nagy slágerei, mint a ♥Billie Jean♥, amely elsöprő sikert aratott, ami a toplisták élét vezette sokáig ; a nagyszabású Thriller, hatalmas siker volt, akárcsak a Bad ; a ♥You are not alone♥ egy gyönyörű szám, ami még mai napig az egyik kedvenc lassú számaim közé tartozik. (Dirty Diana, The way you make me feel, Black or white, Beat it, Blood on the dancefloor, Earth song, You rock my world, Don't stop till you get enought, Man in mirror, Smooth Criminal..)
♥♥♥Kétség kívül felejthetetlen mozgása volt. Imádtam ahogy táncol, ahogy a színpadon mozog.♥♥♥
És ha már olyan sokan csak a rosszat tudják róla írni.. nagyon nehéz időszakon ment keresztül a 90-es évektől kezdve. Nem tudhatjuk pontosan, hogy mi lehetett az oka. Azt is hallottam, hogy nem volt pedofil, hanem megvádolták, mert látták, hogy rossz állapotban van, és kihasználták az alkalmat, és azt, hogy a bőre nem azért volt fehér, mert kiszívattatta, hanem, mert ritka bőrbetegségben szenvedett és a pigmenthiány okozta a kifehéredését. Azért operáltatta magát, mert a hugára akart hasonlítani. De ha ez mind, nem így van, Michael annyi mindent letett már az asztalra, hogy ezeket már csak elnézni lehet neki. Fél világ őt siratja ... akik csak a rengeteg jó tulajdonságaira emlékeznek, amelyet a jövő magával hordoz hosszú időkön keresztül.
Különben is : Elhunytról csak jóót!!!
R.I.P.
♥♥♥ *Jecko* ♥♥♥ :(
(L. 17)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!