Michael Jackson meghalt. Mit szólsz ehhez?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 01:32
12/63 anonim válasza:
Nyugodjék Békében A Pop A Király :'(
13/63 anonim válasza:
R.I.P. Jacko
Bennünk örökké élni fogsz
:((((((((((((((((((((((((
14/63 anonim válasza:
Ja. Tegnap este 5-kor mondták be a tv-ben, hogy kómában van. De nem tudják mitől, mert még saját maga hivta a 911-et. Pont a TMZ riporterével beszélt az 5-ös csatornáról valaki, amikor mondta a riporter, hogy most ebben a pillanatban meghalt. Ezután még jó sokáig a többi kanális csak annyit tudott, hogy kómában van. Aztán mutatták, ahogy a testét elviszik egy másik kórházba, boncolásra. Azóta Harlemben az Aphollo szinház előtt gyülkeznek a feketék, hogy gyászolják. Nyugodjék békében!
15/63 anonim válasza:
Nagyon szomorú vagyok miatta és egész nap az MTV-t és a VIVA-t fogom nézni,mert ma csak az ő számait adják.És sztem senki nem fog rá úgy emlékezni mint egy széteső emberre,mert ő volt a Pop zene királya és mindenki csak erre fog emlékezni és örökké hallgatni fogják az emberek a zenéjét!Nyugodjék békében!
16/63 A kérdező kommentje:
Azért az érdekes, hogy akire ráaggatják a "király" elnevezést, az hirtelen hal meg. Itt van Jackson, Elvis Presley, sőt, még Zámbó Jimmy is...
2009. jún. 26. 12:56
17/63 anonim válasza:
Szegény Jacko. Nagyon sajnálom. Miért ő halt meg? Miért nem mondjuk Paris Hilton? :D
18/63 anonim válasza:
13:46-nak!
Ez nem a humor témakörben van.
Minden élet értékes csak sokan rosszra használják.
Nem kéne mások halálát kívánni.
Tény: Jacksont soha senki nem fogja pótolni. Nagyon mély nyomot hagyott a zeneiparban. Az egyik legkiemelkedőbb alakja.
Nagyon sajnálom szegényt.
Nyugodjon Békében!
19/63 anonim válasza:
Ő volt az első kedvenc énekesem, kb. 4 éves voltam akkor, amikor először hallottam.
20/63 anonim válasza:
Nagyon sajnálom szegényt. Elsőnek el sem hittem, meghallottam és görcsbe rándult a gyomrom. Am fiatal vagyok, de szentem nagyon jó zenéje van. Annyira nehéz elhinni hogy már nem él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!