Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Michael Jackson meghalt. Mit...

Michael Jackson meghalt. Mit szólsz ehhez?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 01:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is jó ember volt. Segített az embereken, cserébe azok tönkre tették. Szörnyű látni, mit műveltek vele. Persze, most mikor meghalt szegény, mindenki szereti és mindenkinek kell a pénze.
2009. júl. 1. 20:38
 42/63 anonim válasza:
91%
Engem rettenetesen megrázott,nagyon szerettem,az ő zenéjén nőttem fel,pedig még csak 19 vagyok..
2009. júl. 2. 10:11
 43/63 anonim ***** válasza:
87%

eddig nem hallgattam a zenéjét, de mostmár minig MJ- hallgatok!

a dirty diana refrénjén még sírni is szoktam :(

RIP :)

ő örökké élni fog az emberek emlékezetében...

2009. júl. 5. 15:02
 44/63 anonim ***** válasza:
89%
Ez az hogy eddig én csak ritkán hallgattam a zenéjét, mikor meg csúfolták nevettem én is. De most meg rájöttem, hogy a zenéje nagyon jó, és ő maga is jóember, s most lelkiismeret furdalásom van ez miatt.
2009. júl. 5. 20:25
 45/63 anonim ***** válasza:
85%

egyetértek az elottem íróval.a róla szóló rossz dolgokon csak nevettem,most meg...akkora M.J.rajongó lettem.Sose éreztem egy sztár iránt SEM ilyet..ilyen furcsa szeretetet és nagyon sajnálom.az egész világ csak csúfolta és gúnyolta ot, a kinézete miatt is csak bántották.jacko-t igazán csak a családja ismerte.ok tudták mennyi szeretet van benne.nagyon jó ember volt-és még mindig az.sosem felejtem el,és nagyon sajnálom hogy nem láthattam éloben,pedig egy korszakban éltem vele...és erre buszke vagyok.amúgy szinte az egész búcsúztatást végigsírtam a TV elott ulve.hiába nem értettem egy szót se,nem érdekelt.a konnyekbol megértettem mit akarnak mondani...a legmeghatóbb az volt amikor Paris Jacko-tol búcsúzik-nagyon átéreztem a fájdalmát-és amikor Brooke Shields beszédet mondott....

és azt olvastam,hogy Jacko betegségének a neve:?relytettheréjűség?.nem voltak kifejlodve a nemi szervei,ezt megtudta a bíróság,ezért mentették fel a vádak aló.ő NEM volt pedofil,csak beteg,amit nagyon jól Titkolt.

R.I.P. MICHAEL JACKSON...I MISS YOU,SO MUCH

2009. júl. 9. 12:30
 46/63 anonim ***** válasza:
87%
Ohh...én erről a betegségről még nem is hallottam. Bár én tudom, hogy Jacko sosem volt pedofil. Nagyon szeretem őt, s a zenéjét.
2009. júl. 9. 23:11
 47/63 anonim ***** válasza:
88%

Hmm.. Ez viszont nekem is érdekes, hogy eddig alig ismertem, csak pár számát, most meg már a kedvencem lett.

Amúgy én is valami furcsa szeretetet érzek vele kapcsolatban, valami megmagyarázhatatlant...

Szerettem pl. David Carradine-t is, meg egy csomó más híres embert.. Szerettem oket, meghaltak, oké, eltemették. De Jackson-nál nálam ez egészen másképp van. És nem a hatalmas felhajtás miatt, ami korulotte van!

Lelki kotodés van kettonk kozott, és érzem, hogy még itt van a lelke velunk.. Nagyon fura ezt leírni is, nemhogy naponta 24 órát érezni.

Nem tudom hanyadik válaszoló voltam....

2009. júl. 15. 18:26
 48/63 anonim ***** válasza:
76%
Én is vmi hasonlót érzek mint az előttem szóló. És még mindig nem tudom elhinni, hogy meghalt. Pedig eddig nem is voltam nagy rajongója, de mostmár a kedvencem.
2009. júl. 15. 18:52
 49/63 Szabó Éva Györgyi ***** válasza:
77%

Nagyon megrázott a halála!

Mivel egy nagy érzelmi intelligenciával (EQ) rendelkező embert, a Pop Királyát veszítettük el. Nem csak az EQ-ja volt magas, hanem az IQ-ja is, mert a kettő együtt alkot egy ilyen egyszerű, de magára nagyon igényes előadóművészt.

Nekem olyan mintha egy családtagomat veszítettem volna el. Még most is siratom, mert egy nagyon kevesek által megértett embert, egy világhírű sokoldalú zenészt, egy kiváló embert veszítettünk el.

Sajnos a politikának az Ő hozzáállása "sok" volt. Mert a politikusok nem a Világbékére törekednek. Nekik a káosz felel meg. Ugyan is ez alatt tudják a piszkos ügyeiket elintézni. Nem akarják, hogy az éhezés és a szegénység megszűnjön, stb...

Több millió éhező afrikai árva gyermek életét mentették meg Lionel Ritchie-vel, akivel megalkották a We Are the World című dalt. Az albumból már a megjelenés hetén kb. 800.000 darabot adtak el, ami fantasztikus és azóta is túlszárnyalhatatlan sikert jelentett.

Ezzel, mind a mai napig a legnagyobb jótékonysági kezdeményezés alapkövét tette le!

Ezen kívül sok jótékonysági cég támogatása fűződik a nevéhez. Michaelnek még életében szobrot emeltek Hollandiában, Eindhoven városában. Rengeteg emberen segített ezen kívül is.

Sajnos a naivitását és a jóhiszeműségét használta ki mindenki. Az apja ütötte verte őket mikor a Jackson five-ban, az öt fiú együtt énekelt. Jackót már négy évesen színpadra állította és menedzselte az apja. Ha nem volt kedve kis srácként az éppen aktuális fellépésre gyakorolni, ( mert játszani szeretett volna a barátaival), akkor verés volt a vége.

Michael a Madárijesztő szerepét játszotta az 1978-as Óz, a csodák csodája című musicalben.

A tehetsége nagyon hamar kitűnt a többiek közül. Ő egy Őstehetség, ez nem vitás!!!!

Dalaiban a Világbékére szólít fel, vagy a Berlini Fal ellen kampányol, a szegényeket támogatja, A Föld tudatos rombolása ellen is felemeli a szavát.

Nagyszerű művész, koreográfus, énekes, táncos, kiválóan rajzol, könyveket, novellákat, verseket írt. Filmrendezői elképzelése volt, amikor a visszavonulásról gondolkozott.

A mostani 2009-s koncertje után akarta ezt megvalósítani.

Csak néhány emberi gesztusa a sok közül:

1995. február 21-én Los Angelesben egy asszony a vízbe dobta két fiát. A kisebbik élte csak túl a zuhanást, Michael Jackson neki ajánlotta "Childhood" címü számát. Jackson késöbb megjelent a nagyobbik gyerek temetésén és pénzt adományozott a róla elnevezett alapítványnak.

1997-ben, amikor Michael Jackson egy repülőn utazott, egy idősebb pár elesett. Jackson oda sietett hozzájuk, az ülésükbe segítette őket, majd később utasította az embereit, hogy limuzinján vigyék a párt a kívánt helyre.

Michael Jackson volt az első fekete művész, akinek videóklipje megjelenhetett az MTV-n.

Az 1982 végén indult MTV-re sorban robbantak be Michael klipjei, többek között a Billie Jean, a Beat It és a Thriller. A kezdeti ellenállást követően az összes többi rádió és TV adó is behódolt Jackson előtt.

Michael Jackson és Fred Astaire nagyon jó barátok voltak.

Michael példaképének tekintette barátját, aki többször is utódjának nevezte Michaelt. Mindketten egyedi tánctudásuknak köszönhették színpadi sikereiket.

Celine Dion kedvenc férfi énekesei Michael Jackson és Stevie Wonder. Michaelnek több díja van, mint bármely más hírességnek.

A Guiness Books of World Records szerint Michael Jackson nyerte a legtöbb Grammy Díjat egy évben. Az év 1984 volt, amikor 8 szobrocskát vihetett haza.

A Guiness Books of World Records szerint minden idők legnagyobb számú amerikai nézőközönsége, szám szerint 133.4 millió ember, a Super Bowl XXVII. döntőjére volt kíváncsi, 1993. Június 31-én, amelynek legnagyobb látványossága Michael előadása volt a félidőben. Ezzel egy új hagyományt nyitott meg, s mellesleg felállította a történelem legtöbb nézője által követett TV-s esemény rekordját.

A neves Billboard lista 37 éves történetében Michael Jackson volt az első művész, akinek kis lemeze azonnal az első helyen nyitott, a dal a "You Are Not Alone" volt. A korábbi csúcstartó szintén Michael volt az Eart Songgal.

A neves Billboard lista 37 éves történetében Michael Jackson volt az első művész, akinek kislemeze azonnal az első helyen nyitott, a dal a "You Are Not Alone" volt. A korábbi csúcstartó szintén Michael volt az Eart Songgal.

Michael Jackson Bad, Dangerous, HIStory és Invincible albumai mind a slágerlsiták élén debütáltak.

A Jackson 5 volt az első csapat, amelynek 4 egymást követő dala lett number one sláger.

1983-ban Michael lett az első olyan művész, aki ugyanabban az időben uralta a Billboard lista rock albumok, rock kis lemezek, R&B albumok és R&B kis lemezek részét.

Michael 1982-ben két duettet is készített minden idők legnagyobb együttesének (The Betles), legendás tagjával, Paul McCartneyval. A The Girl Is Mine című dal Michael Thriller lemezén, a Say, Say, Say pedig Paul Peace Of Pipes című albumán került megjelenésre. A Say, Say, Say-hez készült videoklipben együtt szerepel a legendás beatle és akkori felesége, valamint a már akkor is Megasztárnak számító Michael Jackson.

A "Beat It" című 1982-es dal gyönyörű gitárszólóját Eddie Van Halen a világhírű rock zenész játszotta el. A dal hatalmas sikert aratott még a nem Michael Jackson Rajongók között is.

Az 1991-es "Black Or White"-ban Bill Bottrellt hallhatjuk rappelni, míg a gitárt ezúttal a Guns'N Roses együttes tagja, Slash kezeli.

Michaelnek, csodálatosak az akapella előadásban játszott dalai is. Tiszta csengő énekhangját tökéletese uralja. Fantasztikus élmény hallgatni őket.

Együtt dolgozott és nagyon jó barátok voltak Steven Spielgerg-el.

1982-ben Michael, Steven Spielgerg kérésére narrátora lett az ET című filmnek, valamint Quincy Jonessal közösen elkészítették a film hanganyagát is.ű

A több, mint 104 millió példányban eladott Thriller a világ történelem legtöbb példányban elkelt zenei anyaga.

1984-ben Michael saját csillagot kapott a Hollywoodi Hírességek Sétányán.

Csak ennyit tudok írni per pillanat Róla! Erről a kitűnő emberről, aki a szívét osztotta szét közöttünk.

Mindig csak annyit kért, hogy szeresük Őt, de nekünk oly sokat adott a dalaival, egyéniségével. Köszönjük Neked Michael!!!!

R.I.P. Jacko! Soha sem feledlek el! Nem vagy egyedül!!!

Nagyon szeretlek!!

2009. júl. 17. 07:23
 50/63 Szabó Éva Györgyi ***** válasza:
50%

[link]

Itt lehet Érte, az emlékére, gyertyát gyújtani.

2009. júl. 17. 08:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!