Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Utálja még valaki Rihannát...

Utálja még valaki Rihannát rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy utálkozós, irigy tipus, de egyszerüen annyira ellenszenves, hogy a rádiót is elnémítom, ha meghallom a hangját. Ha meglátom az arcát, egy rohadó dög jut az eszembe. Egyszer véletlen megláttam, hogy az egyik klipjében egy fürdökádban ücsörög... Na az aztán hajszárítóért kiált...!

2013. márc. 6. 19:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem rád értettem 9-es

Ti utálkoztok!

2013. márc. 9. 07:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, itten nincs valami apró ellentmondás? "Nem vagyok egy utálkozós, irigy tipus...egyik klipjében egy fürdökádban ücsörög... Na az aztán hajszárítóért kiált...!" Gonosz vagy és kész. :S :S
2013. márc. 9. 12:52
 13/20 anonim ***** válasza:
55%
hülye vagy, csak simán hülye. na csók.
2013. márc. 11. 18:43
 14/20 anonim ***** válasza:
utálom mert egy szar és ezt nevezik példaképnek?...hol van ilyenkor a klu klux klán mi?
2013. márc. 13. 12:26
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
Kinek a pap,kinek a papné :)
2013. márc. 14. 11:19
 16/20 anonim ***** válasza:
tod elég szánalmasnak tarom ezt az utálkozást !!! miért kell kiírni ? ki nem szarja le ? és neked hogy esne ha rólad írnának ilyeneket ??? én imádom ririt de ezt akkor is írtam volna ha mondjuk justin bieberről írsz ki ilyeneket pedig őt utálom
2013. ápr. 2. 22:06
 17/20 anonim ***** válasza:

16#-os kommentelő:) Ez picit így ellentétes:$:$ Furcsa... :O:S:D:D:D

"tod elég szánalmasnak tarom ezt az utálkozást " ..... "ha mondjuk justin bieberről írsz ki ilyeneket pedig őt utálom"

2013. ápr. 2. 22:16
 18/20 anonim válasza:
rohadjál meg te, biztos egy kis nyomi vagy és nincs jobb dolgod hogy irígykedj hogy neked nincs semmid meg egy nagy nulla vagy
2013. aug. 30. 14:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem, csak te mert neked nincs ízlésed mert a világ legjobb énekesnője
2013. szept. 27. 21:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Én nem utálom, a legedlegjobb énekesnek tartom.

Am. az miért jobb ha együtt utájuk?

2013. nov. 12. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!