Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Utálja még valaki Rihannát...

Utálja még valaki Rihannát rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy utálkozós, irigy tipus, de egyszerüen annyira ellenszenves, hogy a rádiót is elnémítom, ha meghallom a hangját. Ha meglátom az arcát, egy rohadó dög jut az eszembe. Egyszer véletlen megláttam, hogy az egyik klipjében egy fürdökádban ücsörög... Na az aztán hajszárítóért kiált...!

2013. márc. 6. 19:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
A zenéjét nagyjából bírom, nem tartom nagy énekesnek, de azért hallgatható, viszont a személyisége számomra is elég ellenszenves, de az utálom szó azért túlzás, annyira nem foglalkozok vele.
2013. márc. 6. 19:38
 2/20 anonim ***** válasza:
Nekem is inkább a közömbös kategória, de csak azért mert én sem hallgatom és nem is nagyon nézek róla semmi cikket,képet! Egyszerűen nem az a személy, aki bármilyen szempontból érdekelne! (bár, ha jobban átgondolom én sem bírom végig nézni a klipjeit! Inkább elkapcsolok!) ezek akár utalhatnak utálatra!
2013. márc. 6. 20:14
 3/20 anonim ***** válasza:
74%
Ha utálod, minek foglalkozol Vele? Miért kellenek társak az utálkozáshoz, hogy együtt idegelhessétek fel magatokat rajta, hogy milyen ellenszenves? Ehhelyett a kérdés helyett miért nem valaki olyannal foglalkozol/koztál, akit bírsz? Kár a gőzért, időpocsékolás. Nem szereted, akkor hagyjad a csodába :S:S
2013. márc. 6. 20:18
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Igazából szerintem jó, hogy megkérdézte, mert engem is érdekelt! Itt nem az a kérdés, hogy ezt miért kérdezte meg a kérdező, hanem az,ha ennyire nem értesz vele egyet, akkor te miért foglalkozol vele?!
2013. márc. 7. 16:09
 5/20 anonim ***** válasza:

#4 ott a pont!!:D Ez teli találat:D:D De én csak leírtam a véleményemet, hogy legközelebb eszébe se jusson ilyen kérdést kiírni:D Hadd ne így keresgéljen már magának barátokat, utálkozás alapján!!:)

"-Te is utálod Xy-t?

-Én is?

-Jaj, de jó!!

-Szerintem azért idegesítő mert(...)

-Ja, szerintem pedig(...)

-De a legeslegjobban azt gyűlölöm benne (...)"

:/

Ennyi erővel beszélhetnének valami olyan dologról is, ami boldoggá teszi őket, amit szeretnek.

2013. márc. 7. 16:17
 6/20 anonim ***** válasza:
*az "én is"-nél felkiáltójel, nem kérdő
2013. márc. 7. 16:18
 7/20 anonim ***** válasza:
Utálkozz magadban:) Ne a neten:):)
2013. márc. 7. 18:57
 8/20 anonim ***** válasza:
91%

"A kérdező kommentje:

Ha kettötöknek "ott a pont" akkor ott a piros kéz is!"

Hát na ezt nem értem! Én voltam a #4-es,de én ott arra utaltam, hogy JÓ HOGY MEGKÉRDEZTE A KÉRDEZŐ! (ez lett volna a hangsúlyos) Erre azt írja, hogy piros kéz!!!

Egyébként most már én is szembesültem vele, hogy ez tényleg hülyeség! VÁROM A PIROS KEZET!!!! =)

2013. márc. 8. 17:14
 9/20 anonim ***** válasza:
Ajj má!!:S:S
2013. márc. 8. 21:15
 10/20 anonim ***** válasza:
77%
HOgy lehetsz ilyen utálatos kérdező?? Mi az Istent próbálod itt gyalázni Rihannát, ártott neked valamikor? Talán sikeresebb tőled milliószor és egy csomó pénze is van, ami neked sosem lesz! Balfék!!!
2013. márc. 8. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!