Nem vagyok egy utálkozós, irigy tipus, de egyszerüen annyira ellenszenves, hogy a rádiót is elnémítom, ha meghallom a hangját. Ha meglátom az arcát, egy rohadó dög jut az eszembe. Egyszer véletlen megláttam, hogy az egyik klipjében egy fürdökádban ücsörög... Na az aztán hajszárítóért kiált...!
A zenéjét nagyjából bírom, nem tartom nagy énekesnek, de azért hallgatható, viszont a személyisége számomra is elég ellenszenves, de az utálom szó azért túlzás, annyira nem foglalkozok vele.
2013. márc. 6. 19:38
2/20 anonim válasza:
Nekem is inkább a közömbös kategória, de csak azért mert én sem hallgatom és nem is nagyon nézek róla semmi cikket,képet! Egyszerűen nem az a személy, aki bármilyen szempontból érdekelne! (bár, ha jobban átgondolom én sem bírom végig nézni a klipjeit! Inkább elkapcsolok!) ezek akár utalhatnak utálatra!
2013. márc. 6. 20:14
3/20 anonim válasza:
Ha utálod, minek foglalkozol Vele? Miért kellenek társak az utálkozáshoz, hogy együtt idegelhessétek fel magatokat rajta, hogy milyen ellenszenves? Ehhelyett a kérdés helyett miért nem valaki olyannal foglalkozol/koztál, akit bírsz? Kár a gőzért, időpocsékolás. Nem szereted, akkor hagyjad a csodába :S:S
2013. márc. 6. 20:18
4/20 anonim válasza:
Igazából szerintem jó, hogy megkérdézte, mert engem is érdekelt! Itt nem az a kérdés, hogy ezt miért kérdezte meg a kérdező, hanem az,ha ennyire nem értesz vele egyet, akkor te miért foglalkozol vele?!
2013. márc. 7. 16:09
5/20 anonim válasza:
#4 ott a pont!!:D Ez teli találat:D:D De én csak leírtam a véleményemet, hogy legközelebb eszébe se jusson ilyen kérdést kiírni:D Hadd ne így keresgéljen már magának barátokat, utálkozás alapján!!:)
"-Te is utálod Xy-t?
-Én is?
-Jaj, de jó!!
-Szerintem azért idegesítő mert(...)
-Ja, szerintem pedig(...)
-De a legeslegjobban azt gyűlölöm benne (...)"
:/
Ennyi erővel beszélhetnének valami olyan dologról is, ami boldoggá teszi őket, amit szeretnek.
2013. márc. 7. 16:17
6/20 anonim válasza:
*az "én is"-nél felkiáltójel, nem kérdő
2013. márc. 7. 16:18
7/20 anonim válasza:
Utálkozz magadban:) Ne a neten:):)
2013. márc. 7. 18:57
8/20 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Ha kettötöknek "ott a pont" akkor ott a piros kéz is!"
Hát na ezt nem értem! Én voltam a #4-es,de én ott arra utaltam, hogy JÓ HOGY MEGKÉRDEZTE A KÉRDEZŐ! (ez lett volna a hangsúlyos) Erre azt írja, hogy piros kéz!!!
Egyébként most már én is szembesültem vele, hogy ez tényleg hülyeség! VÁROM A PIROS KEZET!!!! =)
2013. márc. 8. 17:14
9/20 anonim válasza:
Ajj má!!:S:S
2013. márc. 8. 21:15
10/20 anonim válasza:
HOgy lehetsz ilyen utálatos kérdező?? Mi az Istent próbálod itt gyalázni Rihannát, ártott neked valamikor? Talán sikeresebb tőled milliószor és egy csomó pénze is van, ami neked sosem lesz! Balfék!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!