Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Muri Enikő miért utálja...

Kokakólalájt kérdése:

Muri Enikő miért utálja Janicsák Vecát?

Figyelt kérdés
Több interjúban is odaszólt neki. A koncertjét is lefikázta. Azzal hencegett hogy messzebb jutott a műsorban. Vajon csak egyszerű konkurálás, vagy személyes konfliktus?

2012. szept. 5. 23:05
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
56%
Mindkettő egykutya, úgyhogy ő is befoghatja a pofáját.
2012. szept. 6. 07:49
 2/28 anonim ***** válasza:
0%
Őszintén melyikük tart valahol is? Szerencsére jól eltűnt mind a kettő:)
2012. szept. 6. 12:50
 3/28 anonim ***** válasza:
34%

hát másodiknak üzenem h egyik sem tűnt el főleg Veca, az x faktor óta is ugyan úgy sikeres, egész nyáron fellépései voltak csak úgy mint tavaly, az első albuma is sikeres volt, meg egy csomo minden történt vele szakmailag szal nem tűnt el -.-" nem tudsz róla semmit akkor inkább ne írj..

am én erről nem hallottam h fikázta volna, hát Enikő ha tényleg ezt csinálta akkor elég szemét, am ha ez igaz akkor ez csak azért lehet, mert Veca az első szériába bekererült a legjobb 12 közé, ugye őt meg kiejtette Geszti sztem csak féltékeny, Vecának van fészen 170 ezer rajongója, Enikőnek meg vagy 30 ezer szal látszik h kit szeretnek jobban, "érthető", ha Enikő féltékeny Veca sikerére..

2012. szept. 7. 18:44
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Édes vagy, hogy bemutatózol itt nekem Vecáról, de engedd meg, hogy most inkább jó nagyot nevessek a válaszodon. Nyilván, mint rajongó te hallasz róla, de tudod a fentmaradás nem ott kezdődik, hogy a fanok foglakoznak-e az adott sztárral vagy sem, népszerűnek azt mondanám, akiről annak ellenére is tudok, hogy nem nézek utána.;)
2012. szept. 8. 00:04
 5/28 anonim ***** válasza:
nem tom akkor te melyik bolygón élsz, mert érdekes módon mindig hallani róla.
2012. szept. 8. 10:02
 6/28 anonim ***** válasza:
Jó akkor légy boldog vele, és örülj neki, hogy te hallasz róla. De ez engem annyira nem izgat, úgyhogy akár fel is adhatod:)
2012. szept. 8. 10:21
 7/28 mrs kiss ***** válasza:
51%
Én azt mondom hogy azért nem bírja Enikő Vecát,mert irigy rá!Mondjuk van is miért,mert Veca szebb,jobb a hangja,Enikő meg fel akar vágni és nem akarja elfogadni,hogy nincs olyan jó mint Veca!
2012. szept. 11. 15:16
 8/28 anonim ***** válasza:
57%
Én nagyon szívesen elolvasnám, megnézném ezeket az interjúkat. Megtennéd, kérdező, hogy belinkeled őket? Csak mert én nagy Enikő fan vagyok, millónyi interjút láttam már és többször beszéltem vele személyesen, de hogy Vecát bármikor is szidta volna arról nem tudok.
2012. szept. 23. 19:25
 9/28 Sziszi1980 válasza:
64%
Szánalmas amit csinálsz ezzel az egésszel csak Enci és Veca rajongóit akarod egymásnak ugrasztani!!!!ilyet soha sehol nem mondott Enikő és Veca sem!Egyes emberek annyira szánalmasak,sunyik és gyávák,h név nélkül másokat szidnak meg kitalálnak hazugságokat,mert a cerka ettől áll fel!!!SZÁNALMAS!
2012. szept. 24. 11:18
 10/28 anonim ***** válasza:
46%

Hát pedig tényleg mondott ilyesmiket Enikő , drága Sziszi..

Én is emlékszem, pedig nem vagyok X faktor vérfan.

2012. szept. 30. 03:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!