Muri Enikő miért utálja Janicsák Vecát?
Ne csak a szátok járjon hanem mutassatok bizonyítékot :)
Az én bizonyítékom ellenetek ez: [link]
Neked meg ez a hozzászólásod mutatja, hogy mennyire elmebeteg vagy..
Kúráltasd magad, mert nem mormális , hogy egy számodra ismeretlen embert úgy védesz mindenféle kritika vagy negatív vélemény elől, mintha a rokonod lenne vagy te lennél az. Nevetséges.
Kit érdekel, hogy Muri Enikő mit gondol.
Valakinek szimpi, valakinek meg nem, kész. Te sem vagy mindenkinek szimpi, én sem.
Az meg, hogy szegényt rágalmazzák, röhejes. Nem egy nyilatkozatot olvastam már tőle, amiben lekezelően beszélt pl. Vecáról is, nem csoda, hogy sokan beképzelt luvnyának tartják.
Honnan veszed, hogy ismeretlen számomra? Jó párszor találkoztam már vele, és többször elbeszélgettem vele! Enikő ismer engem, és én is ismerem őt. Tehát egyáltalán nem ismeretlen, nem csak szimpátia alapján alkottam meg róla a véleményem.
És te, te ismered? Olyannyira, hogy az a vélemény, ami benned kialakult iránta, megalapozott? Ne haragudj, de nevetnem kell.
Enikő egy ember. A normális emberek ezt tiszteletben tartják és nem kezdik el szapulni. Az építő jellegű kulturált kritika persze hasznos, de te csak szavakkal dobálózol.
Be tudsz linkelni egyet is közülük? Mert eddig csak a szád járt de bizonyítékot nem tudtál mutatni.
Kac-kac-kac :))
istenem, párszor beszélgettél egy celebcsajjal és ebból vonsz le messzemenő köetkeztetést :)
Bocs,de neki eleve oda kell figyelnie erre, hogy normális legyen az emberekke, mert figyeli a média és a rajogóiból él..
egyébként IGEN, egy közeli ismerősöm ismerte elég jól,ismerem a régi együttesének ,a Krainbabynek is egy tagját, aki jól ismeri. Enikő egy beképzelt, egoista ember, de ez kell is ebbe a szakmába..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!