Muri Enikő miért utálja Janicsák Vecát?
Igen, ez remek mentőöv lehet egy laikus rajongó felfogásában, hogy az ízlések-pofonok közhelybe kapaszkodunk, de a zenei, énekes tehetségnek nagyon is mérhető szintjei vannak.
Ő hoz egy tűrhető bárénekes szintet.
Ugyan már. A totálisan középszerű énekes Justin Biebernek miért van világszerte sokmillió rajongója ? Vagy egy barátok köztös színésznek miért van olyan sok rajongója ? Attól, hogy jókor kerülnek jó helyre és felfuttatja őket a média. Pedig hány száz- hány ezer tőlük sokal job, érdekesebb, tehetségesebb ember is lenne a helyükre..7
Azért van "sok" rajongója, mert felfuttaták, nem azért, mert annyira egyedi és lecserélhetetlen tehetség.. médiacécó nem jelenti, hogy nem lehet vki ZS kategóriás színész vagy zenész..
Szerintem se Enci se Veca nem utálják egymást.Pl.:Én voltam
egy X-faktor koncerten ahol együtt duetteztek.
Én Enikő fan vagyok.És már kb. az összes videót láttam.
De nem hinném ,hogy utálja Vecát.Mert láttam egy olyan videót,ahol eggyüt duetteztek,és utána bedig eggyüt nyilatkoztak.És nem úgy tűnt,mint ha utálnák egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!