Miért találják a lányok vonzónak a Jonas testvéreket?
Bocsika, de sztem nagyon csúnya mind a 3, ugye 3-man vannak?xĐ Még a hangjuk se valami csodálatos, egyszer hallottam kb. 2 másodpercig tovább nem bírtam! :$
Mégegyszer bocsii
Mert az van leírva az imbe meg a bravo girlbe (bocs, nem akarok reklámozni) hogy helyesek, a 13 éves kislányok meg elhiszik, hogy azok. Meg az idősebbek is, amennyi eszük van:s Holott a legtöbb csaj, ha szembe menne velük az utcán az egyik a 3 közül (mind full egyforma) , pillantást se vetne rá, mert az összes kis penészvirág.
Szerintem egyáltalán nem néznek ki jól, nekem jó az ízlésem:D
nem jönnek be az ilyen nyálas "szépfiúk " :S
plusz tehetségtelennek tartom őket,azért nem lesz vki tehetséges mert a csapból is ők folynak ...
14/L
Mert ez a divat,majd nem sokára nem fogják...
Először én is szerettem(a zenéjüket),de már egyáltalán nem!
Pfúúj
Bocsika, de sztem nagyon csúnya mind a 3, ugye 3-man vannak?xĐ Még a hangjuk se valami csodálatos, egyszer hallottam kb. 2 másodpercig tovább nem bírtam! :$
Mégegyszer bocsii
12 éves vook lány
Am Robert Pattinson sokkal jobban néz ki (L)
Én szertem magát a JB-t..Sztem NIck és Joe helyesek..és nem azért mert híresek hanem mert nekem ez teccik...
A Nick kis Göngyi-böngyi haja:P de végülis ízlések és pofonok..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!