Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lányok! Szerintetek hogy néz...

Lányok! Szerintetek hogy néz ki Justin Bieber?

Figyelt kérdés

ŐSZINTÉN!

Mert egyszerűen unom, hogy rengetegen:

-Fiúk válaszolnak, mert zavarja őket, hogy egy melegecske fiú milliónyi lányt megkaphat.

-Nem szeretik a zenéit, és ezért már le is szólják.

-A stílusát fikázzák.

-Olyan lányok, akik szeretnének azzal egyediek lenni, hogy fikázzák őt. Mert "Jajj, én utálom Biebert, most már értelmes csaj vagyok..."

Elmondom az én véleményemet:

Justin stílusát, zenéjét UTÁLOM. Tényleg, akár csak egy homoszexuális.

De ha normális stílusa lenne, nem lenne fülbevalója, és egyszerű srácként odajönne hozzám, akkor igen is tetszene.

Komoly véleményeket kérek, inkább 20 éves kor alatt, mert azért szerintem huszonévesek nem sokan szeretik a fiatalabb srácokat...

Egyébként régen kimondottan ronda volt, de mára helyes lett. Igen, nagyon nőies, de nekem semmi bajom sem volt még a feminin arcú hapsikkal.

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Összességében:

Ha egy átlagos, értelmes, normálisan öltözködő srácnak lenne ilyen arca, az miért volna nagy probléma? A kérdés most arról szól: a kinézetre tekintett adottságai tetszenek-e nektek, lányok? :D

Nem szeretem, amikor lerondázzák, mert rengeteg ilyen lányos arcú fiút ismerek, még sincs velük baj, van barátnőjük, nem utálják őket.

Ha Justin a zenéje, ruhái, stílusa miatt akarod szidni, akkor nem itt a helyed!

Előre is köszi az értelmes válaszokat, lányok! :)

2012. szept. 6. 20:11
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

(Első válaszolónak: ez utoljára a '80-as években volt aktuális...)

Tetszik ez a kérdés, mert ezek szerint nem csak bennem merült fel ugyanez. Mármint az, hogy az emberek véleményét nagyon sok minden befolyásolja. Én rocker vagyok, szóval nem tetszik a zenéje, főleg a béna szövegei. Igazából a stílusa az, ami nem tetszik, szóval az arcáról ugyanazt gondolom, amit te, hogy ha normálisan felöltözve odajönne, nem lenne semmi baj vele. Igazából a srácoknak sem lenne vele bajuk akkor. z az igazság, hogy azok a srácok, akik leb*zizzák (aminek amúgy nem sok köze van a külsőhöz, de ezt hagyjuk), szóval azok a srácok sem sokkal férfiasabbak. Azért gondolom, mert hallom a buszom, amikor két ilyen hasonlóan öltözködő srác szidja Biebert, én meg azt gondolom magamban, hogy ők is így néznek ám ki, egyetlen különbség, hogy nem sztárok. Mert ugye a sztárok mindig hangsúlyosabban öltözködnek, de a hétköznapi emberek ezeknek a ruháknak a hétköznapibb változatát hordják, szóval ugyanolyan hülyén néznek ki a saját szintjükön. Szóval a sok férfias kommentelő sokszor maga is egy "raj gyerek".

Én egyébként 21 vagyok, de emlékszem, kik tetszettek, mikor fiatalabb voltam. (Mert valóban ennyi idősen már hidegen hagy.) És igen, régen, ezzel az arccal talán tetszett volna, nem zúgtam volna bele teljesen, de olyan arca van, amit egy megnyerő stílussal már helyessé lehet tenni. Remélem, ilyesmi választ képzeltél.

2014. ápr. 9. 00:49
 32/38 nono77 válasza:
én egyszerűen IMÁDOM!
2014. júl. 5. 16:04
 33/38 anonim ***** válasza:
szerintem csúnya. és ezt nem azért mondom, hogy egy vagyok a sok lány közül, akik attól hiszik magukat értelmesnek, hogy őt fikázzák és ezzel akarnak kitűnni, hanem mert ez a véleményem, nem szoktam őt fikázni, még vannak is számai, amiket szívesen hallgatok, de kinézetre nagyon nem tetszik.
2014. júl. 9. 19:21
 34/38 anonim válasza:
0%

13eves korom ota vagyok belieber. Nagyon nagy tisztelet erdemli Justint! Rengeteg mindenen atment. Kinezetevel szerintem semmi gond! Nagyon tetszik nelem, foleg az ulepes nadragjai. Baratomra is probaltam mar rabeszelni de nem sikerult:D.

Lenyeg az, hogy szerintem nem mindenkinek egy a stilusa, ha nem tetszik Justin stilusa, es szerinted lanyos vagy mas problemad van, tartsd meg, senkit nem erdekel foleg nem a beliebereit. Most gondoljunk bele, azt se tudja, hogy neked tetszik-e vagy nem. Mert olyan kis senki vagy.:D

Volt olyan is, hogy b*zi. A kepek amiket kiraktak instara, facebookra, twitterre mint ps.

Irigyek az emberek, hogy Justin elert valamit. 14-15evesen a teveben figyeltek ot, lanyok tomege. Tobb millio lany van oda erte. Tobb millioan kovetik, a hajat is. Hanyan ugy hordjak xdd

Szerintem jol enekel, es jol nez ki is!:)

15/N

2015. jún. 21. 21:39
 35/38 anonim ***** válasza:
Hú micsoda kérdés, most aztán komolyan megvitatjuk Justin senki Bieber kinézetét, wow! Ajjj....
2015. aug. 31. 03:00
 36/38 anonim ***** válasza:
Én 2010 óta szeretem és szerintem akkor is istenien nézett ki!!❤❤
2017. márc. 17. 15:14
 37/38 anonim ***** válasza:
Srácként válaszolva én azt mondom, hogy alapból pont az a pláne benne, hogy még csak nem is helyes... Azért hasonlítsuk már össze egy Paul Walkerrel, Heath Ledgerrel (halott színészek jutnak eszembe most :D), mondjuk én ffiként rájuk azt mondom, hogy értem miért vannak oda érte a lányok. Egyszerűen helyesek, szép az arcuk, van aki nyálas szépfiúnak tartja őket, de ez már megjelenés kérdése, ők egyszerűen jól néznek ki, és még most nem is a legszebbeket mondtam, csak épp 2t aki eszembejutott, és mondjuk 2 ponton belül van a tökéleteshez (8 pont, vagy annál magasabb a 10ből). Vagy ott van, mondjuk Monoki Lehel, írjátok be a googlebe, ő is ilyen. Rájuk én is azt mondom, hogy helyesek, viszont Justin Bieber kb. 5-6/10. De annyi-annyi helyes férfi, nő van csak az átlagemberek közt is, akit észre sem vesznek... ehhez képest mindig színészekkel, popsztárokkal dobálózunk, akit sokszor, ált. épp emiatt választanak, alkalmaznak annak, és még ennek ellenére is pld Bieber még köztük se helyes. Persze, lehet mondani, hogy ízlés, nyilván benne van, de én mondom férfiként (full hetero vagyok, csak ugyanúgy megtudom mondani, ha valaki helyes, szép, vagy épp csúnya), benne semmit nem látok. Nem csúnya, de nem is kifejezetten szép az arca, ilyen átlagos, amikor kiskölyök volt, ilyen 14 éves, akkor is egy tök átlagos 14 éves nézett vissza, tényleg mintha beütötted volna a googlebe, hogy "average 14 years old boy". Pedig ebben a korban is már vannak, akiken látszik, hogy tényleg helyesek, szép az arcúk, igazi nőcsábászok lesznek. Ő egy ilyen semmilyen 14 éves kis nokedli volt. Nem mondom, hogy pont ez a zavaró benne, mert nem lenne jobb a helyzet akkor se, ha legalább helyes lenne, de elég fura, hogy ekkora sztárt csináltak belőle, és hogy ilyen egy-egy tininek az ízlése. Egyedül amiatt tetszhet szerintem bárkinek, hogy lányos az arca (manapság valamiért ez jónak számít), és, hogy cuki (ami egy elég h*lye fogalom, kb. azzal írható körül, hogy olyan kis b*zigyerek, de tényleg nem tudom másképp, olyan nyálas, kis határozatlan, nyámnyila, de közbe olyan édesen tud mosolyogni, meg nevetni, mint valami világról fogalmatlan, tapasztalatlan kiskölyök, és ezt a rózsaszín ködöt szeretik a lányok, én úgy érzem. Nem szeretik, ha valaki művelt, intelligens, határozott, komoly, már azt se ha vagány, vagy férfias. Lehet akármilyen szép mellé az arca, ezt max. a 30-as nők keresik, esetleg a komolyabb 20on évesek. A 26 év alattiak nagy részének az ilyen cukibuki kis nyálas hülyegyerekek kellenek akinek bele lehet a nagy hosszú hajába túrni, lehet vele csókolózni a tengerparton, míg ő a füledbe suttogja, hogy "baby, baby, baby oohhh". Ez a felszínes, giccses, rózsaszín köd és életérzés kell, hogy valósággá váljon, ez jelenti a lányok nagyrésze számára a boldogságot. Vagy ott vannak a latinos hódítók, ők kb. ugyanez, annyi különbséggel, hogy legalább ők ált. szépek. A probléma az, hogy a lányok, ebbe projektálják bele tudatalatt a szerelmet, a romantikát, az érzékiséget, és mindent, ami a ehhez köthető, úgy ahogyan az a sablonos tinilányos igényükhöz kapcsolódik, amik valószínűleg pont ezért ugyanúgy generált, bennük mesterségesen elültetett vágyak és képek a valódi szerelemről, romantikáról és párkapcsolatról. A probléma az, hogy erre képzeljétek el, a csúnya férfi is ugyanúgy képes lehet, sőt képesek is nagyon sokan, vagy az átlagos, vagy a szebb, de nem ilyen nyálas cukifiú. Hiába néz ki, intelligensnek, komolynak, ami egyben unalmas, ugyanúgy képes erre, vagy inkább úgy mondom, hogy a "cukiságod", amit ti annak neveztek, nem determinálja senkinek sem a romantikusságot, attól még lehet érzéketlen, vagy épp felszínes (ami nagyon igaz ezekre a fiúkákra, bár mivel 12 1 tucat az összes, így ált. ugyanarra képesek), és aki kicsit komolyabb, vagy kinézetre nem olyan, az ugyanúgy lehet romantikus, gazdag érzelmi világú, aki szeret és tud törődni, adni a másiknak. Csak kicsit kéne ne a felszínből ítéljetek, hogy ne 100%-ban a kinézetre menjetek és az alapján válasszatok párt, vagy ideált, hanem a személyiség, a stílus, a megjelenés is döntő legyen (ez alatt nem a ruhát értem, hanem, hogy valaki, hogy beszél, testbeszéd, gesztikuláció stb., hogy jár, ül, milyen a testtartása stb-stb. még akár ezek is relevánsabb szempontok, de főleg az első, vagy a második, még inkább). Csak azt kéne elérni, hogy legalább 100% helyett 60, vagy csak 40-50%-ban döntsetek a kinézet, és a hozzá rendelt ideák szerint.
2017. márc. 18. 03:20
 38/38 anonim ***** válasza:

Az arca szép, na meg a teste se kutya; de az a nyávogós, már-már itt-ott nőiesbe átmenő hang elba......z mindent! Ezért nem jön be, és el is kapcsolom, ha a TV-be meglátom!

20/nő

2019. szept. 14. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!