Mit tennél, ha megtudnád, hogy Justin Bieber meghalt?
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 07:44
1/36 anonim válasza:
Én meggyászolnám, pedig egyáltalán nem szeretem, véleményem szerint semmi tehetsége, ráadásul r*hadtul beképzelt. De attól függetlenül hogy utálom, ugyanúgy tisztelem mint a többi ember társamat, éppen ezért ha azt a hírt kapnám hogy meghalt, meggyászolnám.
5/36 anonim válasza:
mindig van egy ember akinek muszáj vissza kérdezni h ki justin bieber, vagy xy?? -.-" ez olyan fárasztó !! am én sajnálnám őt,annak ellenére h nem vok rajongója, mostanában am is egész jó számokat csinál.( boyfriend, as long as you love me)
6/36 anonim válasza:
Semmit.
Nem szeretem, szerintem is tehetségtelen, de azért távol van az olyan emberféléktől, akiknek a halálának örülni kéne.
7/36 chrishu válasza:
Semmit.
Tehetségtelen gyökér de azért nem örülnék a halálának
8/36 anonim válasza:
Én is meggyászolnám. de nem vagyok a rajongója vagy valami... Igazából semmi bajom nincsen vele...
9/36 Thomas200 válasza:
Egyszer mindenki meghal! De a halálunk után a vírus lesz belőlünk és a vírus tovább száll az univerzumban míg anyagi körforgás lesz. Na ebből elég is! :)
Mit tennék? Miért kedves válaszoló te mit tennél? Semmit. Ne mások életévvel foglalkozz ne külföldiekkel hanem a magyarokkal ,hogy jobbak legyünk mit amilyenek vagyunk!
Justin Bieber többet ér mint a magyarság? Na ne már!
10/36 Thomas200 válasza:
Ja, és még egyszer. Ne Justin Bieberel foglalkozz hanem magaddal! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!