Miért irigykednek ennyien Justin Bieberre, szerintem ő egy aranyos fiú, férfiú?
Nem értem, miért kapott 1.298.228 darab tetsziket és miért kapott 2.825.325 nem tetsziket? Nincs baj a zenével és a srác se csúnya. Nem értem miért kell piszkálni? A haja miatt? Ez mostanság a ffi frizu "divat" és szerintem jobb mint az uncsi tüsi haj. A vágott szeműeknél is ez például ez a hajviselet a menő. 30/L
Ez a kedvenc számom Tőle és Ushertől! :)
Miért kapott 1.298.228 darab tetsziket és miért kapott 2.825.325 nem tetsziket?
Azért mert ez vagy egy kamu kérdés vagy ha komolyan gondolod akkor elég megnézni egy ehhez hasonló kérdés válaszait.
Van egy olyan érzésem hogy rasszista vagy.
Tépd ki a szemgolyód.
Én ezt tenném, ha egy homár véletlenül megtetszene xD
Én azért utálom mert:
1. Egy lányos hangú nyallizós kis p*cs.
2. Elegem van a sok 11 12 éves kis porbafingó kislányokból. Hát nézzetek már meg ezt a közönséget: http://www.youtube.com/watch?v=wQ7RLCjJttY
Szánalmas.
3. Elegem van abból hogy már a csapból is ő folyik.
4. És végül az olyan élettelen fanok miatt mint a kérdező. Hogy irigyek vagyunk rá na persze. ÉN EGY 16 ÉVES ROCKER FÉLTÉKENY LEGYEK EGY OLYAN NYÁLGÉPRE MINT Ő? Hadjuk már. És ez nem csak a rockereknél van így ezt most megmondom neked.
Szerintem jófej Bieb,és egyáltalán nem volt kislányos.Nagyon jószívű(volt,most is,és lesz is).
A mostani külsője,pedig egyenesen imádnivaló<3.
Úgyhogy,ha akik utálják,utánanéznének egy kicsit Justin Bieber után,(nem csak a rosszindulatú pletykákat),ők se fogják többet utálni,vagy rajongói lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!