Miért irigykednek ennyien Justin Bieberre, szerintem ő egy aranyos fiú, férfiú?
Nem értem, miért kapott 1.298.228 darab tetsziket és miért kapott 2.825.325 nem tetsziket? Nincs baj a zenével és a srác se csúnya. Nem értem miért kell piszkálni? A haja miatt? Ez mostanság a ffi frizu "divat" és szerintem jobb mint az uncsi tüsi haj. A vágott szeműeknél is ez például ez a hajviselet a menő. 30/L
Ez a kedvenc számom Tőle és Ushertől! :)
Utolsó.
Pont az a baj hogy "imádnivaló". Szerinted normális hogy 18 éves létére úgy néz ki mint egy 11 éves kislány? A hangjáról már ne is beszéljünk. És akkor se fogom kinyalni a seggét mert olyan cuki és jószívű volt. Egy énekesben ne ez legyen már a lényeg. Hanem a hangja, a stílusa, az előadása koncerteken stb.
És nem értem miért hiszi minden 10 11 éves nagyokos hogy mindenki szereti a tini popzenét.
elég sok fiu nem kislányos 17 évesen.....
és ha igyállunk hozzá hogy hú jótékonyság... akkor ott a Rise Against zenekar... ott a Tankcsapda.. igen ők is csináltak már jótékonysági koncerteket... akkor ott a Tűzmadár... akkor Paramore... és még sorolhatnám... ezek IGAZI előadok... nem média által felfújt valakik... azér vannak ott ahol vannak mer tudnak valamit... ha meg nem ismered közülük valamelyiket.. annak az oka az.. hogy nem média zenekarok... na erről ennyit.. de szokás szerint az igazi tehetségeket az ilyen ''tinisztárok'' elnyomják... mer a sok kisjány oda van érte hogy júj de cuki...
Tökéletes igaza van az utolsónak.
Amúgy kérdező nem 17 évesen SEMELYIK fiú nem lányos. SEMELYIK. MAX A BUZNYÁKOK. ÉS én azért gondolom őt lányosnak mert Axl Rosehoz, Freddie Mercuryhoz, Robert Planthez, Bon Scotthoz és James Hetfieldhez képest nagyon lányos.
Média által felfújt gyerek. Nincs egyénisége, mivel metálvillát mutogat(bár szerintem ez valami divat lett mer láttam már gyökér dídzséket metálvillázni). Azt hiszi magáról, hogy ő a világmindenség ura meg az új Kurt...
Divaténekes ráadásul.
Ja és miért irigykedjek rá? Egy okot mondj(jó a pénzét elfogadnám de a karrierjét és a barátnőjét SOHA)
Szerintem egyáltalán nem beképzelt. Tök szerény, tehetséges is. De én sem vagyok a rajongója. De ha Usher áll mögötte, akkor valamit csak tudhat.
Meg helyes is. Mármint cuki, de mint pasi tény, hogy nekem se kéne.
Utolsó.
Igazad van de félre értettél. Nem azt írtam hogy minden 11 13 éves szereti. Hanem azt hogy a fanjaik 80%-a 11 13 éves.
Headshot
Inkább lelövöm magam mintsem ezt a média által felfújt kis köcsögre legyek féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!