Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Aranyos gesztus, vagy rosszul...

Aranyos gesztus, vagy rosszul venné? (írom tovább)

Figyelt kérdés
Szóval, most vagyunk nyolcadikosok és az osztály ketté van osztva angol órán. A mi csoportunk angol tanárnője korházba került, valami vacakol a gyomrával vagy nem tudom, nem mondták el a tanárok. Kb nem jött már 1-1,5 hónapja és már az év végi jegyünket is a mostaniak alapján kapjuk. Arra gondoltam, hogy küldhetnénk neki valami kis "Jobbulást" képeslapot amit mindenki alá írna a csoportunkból + csinálnánk egy fotót amit elküldenénk neki mellé. :) 11-en vagyunk úgyhogy kevesebb mint 100Ft/fő is elég lenne, a többiek remélem nem fognak ellenkezni. Kérdés, hogy Ildikó néni hogy venné. :S egyébként szeret minket :D
2012. máj. 16. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy örülne neki! Mi is csináltunk ilyet annó, mindenképpen csináljátok meg:)
2012. máj. 16. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó ötlet,biztos örülne neki.
2012. máj. 16. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Tanárként csak azt mondhatom, hogy nagyon kedves gesztus, én a helyében nagyon örülnék neki, hogy ilyen aranyos és figyelmes tanítványaim vannak.
2012. máj. 16. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó pofa ötlet. Kedves, hogy így szeretitek a tanárnőtöket és ezt ki is akarjátok mutatni. Biztosan nagyon örül majd neki :D
2012. máj. 16. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Aranyos gesztus, én is örvendenék :)
2012. máj. 16. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!