A férfias fiúk mért nem bírják elfogadni a kevésbé fiús srácokat? Részletek lent:
Figyelt kérdés
Itt a gyakorikerdesek.hu-n olvastam egy bejegyzésben, hogy "Aranyos arcu srácok geсc... ezt tudod h mondják a normális fiúk? Köсsög b*zi, úgy, nem úgy h aranyos arcu srácok bаzd :D"
Nos ez mért van így? Mért van az, hogy ha egy fiú kedves, aranyos, és nem bánt senkit, őt egyfolytában macerálni kell ezért? Mért nem hajlandóak vele barátkozni, de legalább ha békén hagynák már az is lenne valami, de ez így olyan igazságtalan, hogy ő nem bánt senkit, őt meg állandóan bántják. Mért van ez? Felnőttkorában is cikizni fogják?
2012. jan. 21. 04:46
1/8 anonim válasza:
Akiknek ilyen reakcióis vannak, ők nem férfias fiúk, hanem szimplán suttyók.
2/8 anonim válasza:
A kérdés szóhasználatából ítélve te volnál az a kevésbé férfias fiú.
Egy közösségben mindig vannak dominanciaharcok, még az olyan fejlett társadalomban élő lényeknél is, mint az ember.
Szóval azt javaslom növessz golyókat.
4/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, miért van így, az viszont biztos, hogy felnőttkorában még keményebben fogják osztani, aztán vagy visszavesz a cukifiús külsőből és viselkedésből, vagy sohasem kerül normális pozícióba a munkahelyén, elvégre ki akarja a cége vezetését "aranyosra" bízni "tökös" helyett..
5/8 A kérdező kommentje:
Szóval csak a főnök van normális pozícióban? Ne csináld már!
2012. jan. 22. 02:43
6/8 anonim válasza:
Ez általában azért szokott lenni, mert az illető hagyja magát, gyáva kiállni maga mellett. Ezzel hosszabb távon magának tesz rosszat. Persze tudom, nehéz kiállni egy fiatal fiúnak maga mellett, ha folyton bántották, nincsenek barátai, és mindenki ellene van. Főleg ha fiatal, még nem is látja át így az egészet. De 20on évesen, ha valaki ezt felismeri, már tehet ellene, és elkezdheti megvédeni magát. Persze csak okosan. Agresszív társadalomban élünk, előfordulhat olyan helyzet, amikor akár meg is ölhetik mert "szemtelen" (megvédi magát). Előbb utóbb ki kell állnia maga mellett, mert amúgy csak a gerince hajlik egyre jobban.
7/8 A kérdező kommentje:
Ezt a megölést mégis hogy gondolod? Megölnek, mert jobb pozíciót követelek a munkahelyen, vagy mert szólok, hogy szálljanak le rólam???
2012. jan. 22. 21:50
8/8 anonim válasza:
:D, nem, nem erre gondoltam. Hanem ha pl. valakit megtámadnak az utcán. És ha megpróbálja magát megvédeni, jogosan, akkor akár meg is ölhetik. Ezért kell okosnak lenni, úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!