Mi baja mindenkinek a csendes emberekkel? Miért nem lehet elfogadni, hogy mindenki más?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 21:22
1/10 anonim válasza:
Mert a csendes emberek az a kisebbség. és a többség mindig azt szólja meg, aki kirí mások közül, adott esetben a csendesek..
2/10 anonim válasza:
Úgy vettem észre eddig barátaim körében, hogy aki csendes az megfontolt, jó gondolkodású, aki hangos, sikítva vihog az buta... a buta ember mindenkinél okosabbnak tartja magát, lenéző és nemtörődöm. :D ;)
3/10 anonim válasza:
Szerintem nincs baj a csendes emberekkel, egyszerűen csak aki nem túl beszédes, azzal nehéz beszélgetést kezdeményezni.
Nehéz témát találni. Ha pedig sikerül, és az illető szűkszavúan válaszol, és nem tartja fenn a beszélgetést, akkor az egy idő után kényelmetlen helyzet.
Én legalábbis ilyen szituban kellemetlenül érzem magam. Ha próbálok valakivel beszélgetni, ő válaszol, de azon kívül úgymond nem tesz semmit. Ha nem veszi fel a beszélgetés fonalát.
4/10 anonim válasza:
az a baj,hogy a legtöbb csendes ember önbizalomhiányos a legtöbb önbizalomhiányos szenved,hisztizik,nyávog.. az ijet meg senki se szereti..
5/10 Zenon válasza:
Mert aki csendes,az kevésbé nyilvánít,
ezért nem lehet tudni,mik a szándékai.
Sok az alamuszi alak.Jobb,ha nagyszájú,de
tudod,mit gondol rólad.Kb ennyi.
6/10 anonim válasza:
Szenvedni, hisztizni, nyávogni a "nagyhangúak" is szoktak, tapasztalat...
7/10 anonim válasza:
Sok csendes ember csak arra vár, hogy valaki megszólítsa.
egy "csendes" ember.
8/10 ReptoidNullsik válasza:
"És amit Jézus égbekiáltóan nem vesz figyelembe, hogy éppen a szelidek jelentik a problémát. "
9/10 anonim válasza:
Tanúsíthatom, hogy a nyagypofájúak között is van alamuszi és sumák. Azt hiszik, mindenkit irányíthatnak kedvükre. Felszínesek, önimádók, nem őszinték. Úgy nyalnak mindenkinek, hogy minél több hívük legyen, ettől érzik magukat erősnek.
10/10 ElectriGh0st válasza:
Én saját tapasztalataiból megmondva, szerintem a csendes embereket azért nem szeretik mert túl aljasak és kétszínűek. Még egyszer ki hangsúlyozom hogy ezek csak saját tapasztalatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!