Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagy-Britanniában aranyos...

Nagy-Britanniában aranyos kisvárosok, ahová szívesen letelepednél?

Figyelt kérdés
Hosszabb távra keresek, akár kint is maradni. Lehetőleg egy nagyobb város közelében.
2012. ápr. 14. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:
62%

Óóóó, hát ott aztán kis ékszerdobozok vannak! :) Chester, Windemere, a skót határvidék (the Borders) álomszép, Wales tündérfalat, York, o jaj, feljöttek a szép emlékek!

:))) Köszi, hogy kiírtad a kérdést, most van miről álmodozni :)

2012. ápr. 14. 23:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Annyira jó néha ilyen válaszolókkal találkozni! Teljesen felhevültem a kommentedtől! :)) Köszi a gyors választ!!
2012. ápr. 14. 23:28
 3/10 anonim ***** válasza:
62%

Köszi! :)

IMÁDNI fogod!!! Tényleg olyan sok ilyen igazi kisváros van, hangulatosak, szépek, kedvesek! De visszamennék!

Ja, és a zöld dimbek-dombok, a birkák, ahogy fehérlenek rajta, a tehenek, ahogy ottfelejtik az arcukat, ahogy elhaladsz előttük, mint akik most látnak először embert... :) És a "public footpath"-ek, ahol keresztezik valaki birtokát, ott, hogy az állatok ne szökjenek meg, egész agyafúrt megoldásokat találnak ki, hogy a sétáló bejusson, de az állatok bent maradjanak. Pl. át kell másznod a kőfalon a bevert fadarabokon, vagy V-alakú zsilipes kapu van, vagy rács lerakva, amin az emberláb megmarad, de a tehénláb becsúszna.... nincs 2 egyforma megoldás, hihetetlen!

Nézd meg "Az angol, aki dombra ment fel, de hegyről jött le" c. filmet (The Englishman who went up a hill, but came down a mountain), illetve ... jaj, mit akartam még mondani????... elfelejtettem... Na mindegy, ha eszembe jut,még írok!

:)

2012. ápr. 14. 23:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Örök hálám!! :)))
2012. ápr. 14. 23:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem Edinburgh a szívem csücske.
2012. ápr. 15. 00:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Ahj az is gyönyörű hely! :) Köszi
2012. ápr. 16. 00:05
 7/10 anonim ***** válasza:
62%

Szia, itt vagyok megint!

Na, hát romantikus házakat is nagyon tudnak építeni az angolok/skótok/wales-iek/írek... de a legeslegszebb - és azt javaslom, ide költözz be! :) -- az Abbotsford House a gyönyörű skót határvidéken. Walter Scott háza volt...

[link]

2012. ápr. 16. 00:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Ott sehova, pocsék az időjárás.
2012. ápr. 16. 02:06
 9/10 A kérdező kommentje:
A sok esőnek is megvan a maga előnye, a gyönyörű zöld fű...sehol nincs ilyen :)
2012. ápr. 16. 16:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen!

"Legelőjén fű kövér" :) amitől a tej és a vaj elsőrangú!

Kóstoljátok meg egyszer a méregdrága Kerrygold ír vajat, itthon is kapható. Egyszerűen isteni!

2012. ápr. 16. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!