Lányok! Szerintetek hogy néz ki Justin Bieber?
ŐSZINTÉN!
Mert egyszerűen unom, hogy rengetegen:
-Fiúk válaszolnak, mert zavarja őket, hogy egy melegecske fiú milliónyi lányt megkaphat.
-Nem szeretik a zenéit, és ezért már le is szólják.
-A stílusát fikázzák.
-Olyan lányok, akik szeretnének azzal egyediek lenni, hogy fikázzák őt. Mert "Jajj, én utálom Biebert, most már értelmes csaj vagyok..."
Elmondom az én véleményemet:
Justin stílusát, zenéjét UTÁLOM. Tényleg, akár csak egy homoszexuális.
De ha normális stílusa lenne, nem lenne fülbevalója, és egyszerű srácként odajönne hozzám, akkor igen is tetszene.
Komoly véleményeket kérek, inkább 20 éves kor alatt, mert azért szerintem huszonévesek nem sokan szeretik a fiatalabb srácokat...
Egyébként régen kimondottan ronda volt, de mára helyes lett. Igen, nagyon nőies, de nekem semmi bajom sem volt még a feminin arcú hapsikkal.
Képek:
Összességében:
Ha egy átlagos, értelmes, normálisan öltözködő srácnak lenne ilyen arca, az miért volna nagy probléma? A kérdés most arról szól: a kinézetre tekintett adottságai tetszenek-e nektek, lányok? :D
Nem szeretem, amikor lerondázzák, mert rengeteg ilyen lányos arcú fiút ismerek, még sincs velük baj, van barátnőjük, nem utálják őket.
Ha Justin a zenéje, ruhái, stílusa miatt akarod szidni, akkor nem itt a helyed!
Előre is köszi az értelmes válaszokat, lányok! :)
Ha szigorúan csak a kinézetét nézzük:
az új hajával (ami annyira már nem új, de a lényeg, hogy nem ez: [link] akkor jól nézne ki, ha nem lenne ez a hülye swag stílusa.
Szerintem nem probléma. Vannak olyanok, akiknek a feminin fiúk jönnek be és vannak akiknek a tetováltak, stb. Sosem voltam Bieber antifan, de nekem nem igazán jön be. A kicsit pasisabb fiúkat bírom, de sok mindenkinek bejönne az ismerőseim közül. Van például egy csaj, akit már egy randin leszbikusnak néztek, mert annyira lányos volt a partnere. Szerintem Justin Biebert még nem lehet "túl soknak" mondani külső szempontból.
Amúgy meg szerintem a fülbevaló nem feltétlenül taszító, van akiknek kifejezetten jól áll. :)
Rengeteg olyan srác van akinek van fülbevalója. És az egyáltalán nem b*zis.
Justin az új hajával nálam előre ugrott az elsők közé. Szóval igen, szerintem igen is helyes. És nem érdekel mások véleménye.:)
Nahátakkor. Húsz éves lány vagyok.
Nem szeretem a zenéit, a viselkedését. Az arca átlagos, semmi bajom vele, az zavar, hogy irtózatosan nagy figyelmet kapott a semmiért egy-két évvel ezelőtt.
K-popot hallgatok, így igazán nem zavar a hovatartozás (helyileg, de egyébként sem). A koreai pasik többsége egyébként is lányos arcú, az meg nekem bejön, hogy úgy néznek ki, ahogy. Aranyosak vele.
Bieber nem az én stílusom, de ha haverkodni odajönne, ellennék vele, amíg normálisan viselkedik. Viszont ahogy néhány hírből hallom - amikre amúgy tök véletlen kattintottam rá még régebben -, eléggé a fejébe szállt a hirtelen jött siker. Engem ez irritál, de nagyon. Attól még ember maradt, nem lett egyből isten. Ha homoszexuális, akkor az, ha nem, akkor meg metroszexuális, ahogy a koreaik is (bocs, más ázsiai népnek nem vagyok akkora fanatikusa, nem tudom, arrafelé mi történik).
Összefoglalva: utálom, de nem magát az embert, hanem amivé lett.
És a számot hallottad már? Ha igen, akkor tudod, hogy miért ez a címe.
Mondjuk én se JB-től ismerem, nem tudnám 3 percen keresztül hallgatni, ahogy "énekel" Bieber, de pl. ezt a covert ajánlott végignézni, így megtudhatod a szövegét, de nem kell hozzá Biebert hallgatni:
én szeretem Justint, tegnap kerestem róla képeket, és észrevettem, hogy tényleg kicsit lányos arca van, de ezzel az új hajával egész helyes :) azzal a nagy hajával olyan kisfiús volt (amúgy annyian leszólják, mégis egy csomó srác hordja úgy a haját...)
a fülbevaló szerintem se kéne
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!