Miért bzizzátok le Justin Biebert?
16/l
nem b*zizom le
az egy dolog hogy maga az ember nem olyan szimpatikus, de igenis jó zenéket tud csinálni
nekem a legújabb As long es you love me is tetszik
mondjuk az hog barátnője van nem jelent semmit, de szerintem akkor se b*zi csak éretlenebb mint a többi
sok ember csak irigy rá és ez az oka hohy leb*zizzák
Én meg azt utálom amikor azt mondják, hogy irigykedek rá. Persze valami már a sárga földig szidja a másik meg(többek között én is) annyit mond, hogy nem jön be a zenéje. De te egy kalap alá veszed őket és azt mondod irigyek vagyunk... Hah!
Igazad van kérdező!
Sokan azt mondják,hogy utálják, de hogy tudnak valakit utálni akit nem is ismernek?:O
Meg hogy lenne b*zi,ha van barátnője.Láttátok fiúval smárolni vagy mi ?
Akinek nem is tetszik akkor se mondhatja rá,hogy ronda!Szerintem helyes,de majd kapom az osztásokat,hogy kis 12éves vagyok.
Igen azt beismerem,hogy régen úgy nézett ki mint egy b*zi. Azzal a nagy hajjal,10 éves testtel. De most nézzetek rá mennyit változott! Én szeretem hallgatni a zenéit..
És ha nem tetszik nyugodtan pontozz le...
Én pusztán rühellem, de mivel ha nem lenne, akkor sose készült volna el a kedvenc átdolgozásom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!