Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért bzizzátok le Justin...

Miért bzizzátok le Justin Biebert?

Figyelt kérdés
Nem is bzi bmeg. MIért mondjáto, h az. Van barátnője sőt nagyon nagyon szép barátnője van akiért biztos ti is irigykedtek. Mostmár a haja sem bzis. Mi a bajotok van vele? Láttáto lánnyal smárolni v mi? Maayarázzátok el már mert annyira idegesit.
2012. aug. 29. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:

16/l

nem b*zizom le

az egy dolog hogy maga az ember nem olyan szimpatikus, de igenis jó zenéket tud csinálni

nekem a legújabb As long es you love me is tetszik

mondjuk az hog barátnője van nem jelent semmit, de szerintem akkor se b*zi csak éretlenebb mint a többi

sok ember csak irigy rá és ez az oka hohy leb*zizzák

2012. aug. 29. 22:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen én is egyetértek, h lebzizzák pedig nem tudják, h milyen aző cipőjében járni. Nincs senkinek semmi bizonyitéka, h meleg. Annyira idegesit már, h az mberek folyton utálkoznak,mert irigyek, merrt a legtöbb undogitoan kigyurt,beképzelt fiú sohasem lesz olyan, mint ő. Hallottátok már azt a cikket, h egy lányt meerőszakolták a koncertjn és Justin Bieber odament hozzá és meghallgatta, amit azok az irigy majmok akik melegnek állitsák nem lennnek kéesek rá? Én sem vagyok huu de nagy fan meg minden sőt nem szeretem őt, de azért ez nem azt jelenti, h aztmonom rá, h meleeg.
2012. aug. 29. 22:49
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
Mert az.
2012. aug. 29. 23:22
 4/8 chrishu ***** válasza:

Én meg azt utálom amikor azt mondják, hogy irigykedek rá. Persze valami már a sárga földig szidja a másik meg(többek között én is) annyit mond, hogy nem jön be a zenéje. De te egy kalap alá veszed őket és azt mondod irigyek vagyunk... Hah!

Végszó: http://www.youtube.com/watch?v=r0hfg1htnM4

2012. aug. 30. 07:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Én ebben nem szoktam állást foglalni. Nekem nem jön a be hangja, amiről nem ő tehet, hanem az én finnyás ízlésem :P, de am az én testvérem azlrt bzizza, mert hallotta valakitől, aki szintén hallotta... és ha nem ez a véleményed egy közösségben, akkor te leszel az akin röhögnek, szval alkalmazkodnak meg azt mondják, mint a többi, de nekem igazából mindegy ki mit mond, én se nem szeretem se nem utálom.
2012. aug. 30. 09:57
 6/8 anonim ***** válasza:
43%
mert nyálas és a tinisunák meg imádják
2012. aug. 30. 14:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Igazad van kérdező!

Sokan azt mondják,hogy utálják, de hogy tudnak valakit utálni akit nem is ismernek?:O

Meg hogy lenne b*zi,ha van barátnője.Láttátok fiúval smárolni vagy mi ?

Akinek nem is tetszik akkor se mondhatja rá,hogy ronda!Szerintem helyes,de majd kapom az osztásokat,hogy kis 12éves vagyok.

Igen azt beismerem,hogy régen úgy nézett ki mint egy b*zi. Azzal a nagy hajjal,10 éves testtel. De most nézzetek rá mennyit változott! Én szeretem hallgatni a zenéit..

És ha nem tetszik nyugodtan pontozz le...

2012. aug. 30. 19:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Én pusztán rühellem, de mivel ha nem lenne, akkor sose készült volna el a kedvenc átdolgozásom:

http://www.youtube.com/watch?v=YmPOnxR68OU

2012. aug. 31. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!