Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lányok! Szerintetek hogy néz...

Lányok! Szerintetek hogy néz ki Justin Bieber?

Figyelt kérdés

ŐSZINTÉN!

Mert egyszerűen unom, hogy rengetegen:

-Fiúk válaszolnak, mert zavarja őket, hogy egy melegecske fiú milliónyi lányt megkaphat.

-Nem szeretik a zenéit, és ezért már le is szólják.

-A stílusát fikázzák.

-Olyan lányok, akik szeretnének azzal egyediek lenni, hogy fikázzák őt. Mert "Jajj, én utálom Biebert, most már értelmes csaj vagyok..."

Elmondom az én véleményemet:

Justin stílusát, zenéjét UTÁLOM. Tényleg, akár csak egy homoszexuális.

De ha normális stílusa lenne, nem lenne fülbevalója, és egyszerű srácként odajönne hozzám, akkor igen is tetszene.

Komoly véleményeket kérek, inkább 20 éves kor alatt, mert azért szerintem huszonévesek nem sokan szeretik a fiatalabb srácokat...

Egyébként régen kimondottan ronda volt, de mára helyes lett. Igen, nagyon nőies, de nekem semmi bajom sem volt még a feminin arcú hapsikkal.

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Összességében:

Ha egy átlagos, értelmes, normálisan öltözködő srácnak lenne ilyen arca, az miért volna nagy probléma? A kérdés most arról szól: a kinézetre tekintett adottságai tetszenek-e nektek, lányok? :D

Nem szeretem, amikor lerondázzák, mert rengeteg ilyen lányos arcú fiút ismerek, még sincs velük baj, van barátnőjük, nem utálják őket.

Ha Justin a zenéje, ruhái, stílusa miatt akarod szidni, akkor nem itt a helyed!

Előre is köszi az értelmes válaszokat, lányok! :)

2012. szept. 6. 20:11
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:
72%

Először nem nagyon szerettem Justint, de a számai közül is volt olyan ami megtetszett ezért ma is hallgatom őket.

Kicsit érdekes.. Az nem jött be nekem benne, hogy tényleg olyan nyálasak voltak a zenéi a hangja meg minden..

A régi hajával, kinézetével nekem egyáltalán nem tetszett, most viszont szerintem nagyon aranyos és helyes. Most már pasisabb kinézete van..

Amúgy az, hogy valakinek van pasiba fülbevalója az nem jelenti azt egyből, hogy meleg lenne. Sőt vannak olyan pasik akiknek kifejezetten jól áll a fülbevaló..

Amúgy nekem most már nincs tehát semmi bajom Justinnal.. Különösebben nem szeretem, de nincs is vele semmi bajom :)

2012. szept. 8. 23:11
 12/38 anonim válasza:
43%
Jól néz ki szerintem (: Legalábbis csak azóta mióta levágatta a haját 18/L
2012. szept. 9. 14:48
 13/38 anonim ***** válasza:
88%

Nekem az arca egyébként se tetszik, olyan kisfiús.

15l

2012. szept. 9. 21:11
 14/38 anonim ***** válasza:
34%
Én régebben nem annyira szerettem, de egyáltalán nem utálom. Mára bejön, szerintem helyes, a zenéi is jók. Valaki akkor hiszi menőnek magát, ha fikázza, valaki akkor, hogyha fanatikus fan. Hát ez van. Én bírom jó a zenéje, de nem vagyok fanatikus.
2012. szept. 10. 17:11
 15/38 anonim ***** válasza:
11%
imádom justint mer cukorka édes fiú, szenvedélyesen imádom őt mer naon szexi♥
2012. szept. 11. 20:12
 16/38 patr válasza:
76%
én nem szeretem.nekem nem jönnek be a nőies hangú és arcú fiúka
2012. szept. 12. 18:59
 17/38 okoska:) ***** válasza:
37%
Amikor még justinnak az a lenyalt haja volt és a babyt énekelte, akkor egyáltalán nem jött be se a srác, se a zenéje. Viszont amióta meghallottam a boyfriend című számát, azóta szeretem. Megláttam az 'új' justint és.. nem rosz:) (nem vagyok belieber) szerintem most már jól néz ki, és a zenéit is szeretem ( azokat ami a Believe albumon vannak) . Egy szóval szerintem jót tett neki az idő;)
2012. szept. 17. 18:45
 18/38 anonim ***** válasza:

Cukin.

15/L

2012. szept. 23. 18:47
 19/38 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon sexy..... és nem vagyok egyedül, mégha nem is szeretik a zenéjét (szerintem nagyon tehetséges) akkor is a baráti körömből 1-2 kivétellel mindenki bevállalná j.b.(persze csak lányok :)) és szerintem az hogy a semmiből a csúcsra tört, az rettenetesen csodálatra méltó, persze nem ő volt egyedül, voltak még ilyenek, de akkor is mindig megbecsültem az ilyen embereket.... szerintem nem nőis egyáltalán az arca.... ÉS én megmondtam az összes ismerősömnek, hogy ha látnak egy hasonló embert, aki így néz ki adják meg a számomat ;) és azok akik mondják hogy utálják azok is szívesen találkoznának vele... :) nyugodtan kérdezhetsz :)
2012. okt. 29. 22:16
 20/38 anonim ***** válasza:
20%

A mai lányok már nem ismerik az értelmes férfiakat!!!

Csak ezeket a vékony embereket...akiknek csak azért van "kockahasúk" mert vékonyak!!!

Én 14 éves vagyok 6 éve rendszeresen sportolok...nem vagyok vékony gyerek elég izmos...

De azt vettem észre hogy le se szarnak csak a vékony kis b*zik jönnek be nekik...

A vékonyak jönnek be nekik mint ez a b*z* is... 10 fekvőtámaszt ha lenyomna megtapsolnám:)

2012. nov. 13. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!